Vandaag besteld, morgen in huis

Carezzo

Kiezen wat u lekker vindt en krijgen wat u nodig hebt! 

 

Eiwitverrijkte producten van Carezzo

Als u ouder wordt, is het lastig om met de voeding alles binnen te krijgen wat u iedere dag weer nodig heeft.

En dat terwijl uw lichaam bij het ouder worden juist wel wat extra voedingsstoffen kan gebruiken.

 

De producten van Carezzo bieden uitkomst. Dit zijn vertrouwde en lekkere voedingsmiddelen, maar wel met wat extra’s.

 

Eiwitten zijn belangrijk

De producten van Carezzo zien eruit als gewone voedingsmiddelen en smaken hetzelfde, maar bevatten wel extra eiwit.

 

Eiwitten worden ook wel de bouwstenen van het lichaam genoemd. Zeker als er sprake is van ongewenst afvallen of ziekte is extra eiwit belangrijk.

Dat is goed voor de spieren en botten. Wilt u weten hoeveel (extra) eiwit u nodig heeft? Neem dan eens contact op met een diëtist.

 

 

Normaal betaald u € 38,85, nu voor € 26,00!

 Uw voordeel € 12,55!

 

 

Als meer eten niet lukt

Ondervoed in een ziekenhuis of zorginstelling? Dan heeft u meer energie en meer eiwit nodig dan normaal. Vaak krijgt u dan extra drinkvoeding naast het gewone energie- en eiwitrijke eten.

Veel mensen hebben moeite om zoveel meer te eten en te drinken, waardoor dit geen oplossing is. Het is natuurlijk het mooiste als de voeding extra eiwit levert zonder dat er meer gegeten moet worden.

Met de producten van Carezzo lukt dat.

 

Lekkere alledaagse producten

Carezzo maakt alledaagse producten met een lekkere smaak voor mensen die wel wat extra eiwit kunnen gebruiken. Het assortiment bestaat uit producten op basis van groente, fruit en granen, mét extra eiwit.

Denk aan brood en banket, vruchtensap en groentesoep. Door te kiezen voor eiwitverrijkte producten van Carezzo krijgt u op een lekkere en makkelijke manier extra eiwit binnen.

 

Wij bieden u onderstaande Carezzo producten aan, op werkdagen besteld vóór 12:00 uur is morgen in huis! Bezorging door héél Nederland!

                 

 

Klik HIER voor het gehele assortiment of zoek op Carezzo in het zoekvenster.

 

Bestel online
De ruime keuze in Carezzo producten zijn snel en eenvoudig online te bestellen via Maaltijdservice.nl. U heeft geen abonnement nodig om van onze diensten gebruik te kunnen maken. Wel moet een bestelling uit minimaal 4 hoofdgerechten bestaan of u kunt ook voor € 39,95 uitsluitend Carezzo producten bestellen. Bestelt u op werkdagen voor 12.00 uur, dan heeft u uw maaltijden de volgende dag al in huis.

 
Kijk hier voor ons uitgebreide assortiment aan Carezzo producten en eiwitrijke koelverse maaltijden.

Heeft u vragen neem dan contact met ons op via: info@maaltijdservice.nl of tel. 0900-5500025. Ons klantenteam helpt u graag.