Vandaag besteld, morgen in huis

Betaalmogelijkheden

Betalen bij Maaltijdservice.nl gaat veilig, snel en eenvoudig. Wilt u een bestelling plaatsen, dan heeft u 2 mogelijkheden om uw betaling te voldoen. Bij beide betaalmethodes betaalt u uw bestelling vooraf.

1. Betalen met iDEAL

Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Met iDEAL betaalt u eenvoudig via uw eigen vertrouwde bank. Tijdens het iDEAL betalingsproces selecteert u de bank waar u normaal ook uw online bankzaken regelt. U komt vervolgens in het internetbankierprogramma van uw eigen bank terecht waar alle relevante gegevens al voor u staan ingevuld. Dat voorkomt gedoe met het overnemen van ordernummers en bedragen.

Ook het bevestigen van uw betaling gebeurt op de voor u bekende manier. Afhankelijk van uw bank is dat met een e.dentifier, ASN Digipas, Easykey, Tan-code, Cardreader, Rabo Scanner, Digipas, Identifier of Webber. Uw betaling wordt direct door uw bank uitgevoerd. Zodra dat gebeurt gaat Maaltijdservice.nl voor u aan de slag om uw bestelling gereed te maken. Bent u niet bekend met iDEAL en wilt u meer informatie, lees dan verder over iDEAL.

2. Betalen met Strippenkaart

Betalen met de strippenkaart is een aanvullende service die u alleen kunt gebruiken als u een account heeft op Maaltijdservice.nl. Het gemak van een strippenkaart is dat u niet bij iedere bestelling het proces van iDEAL hoeft te doorlopen. Handig voor als u snel wilt bestellen of als u uw budget liever door iemand anders wilt laten beheren.Heeft u nog geen account, dan kun u die eenvoudig en snel aanmaken via direct registreren klik hier om direct te registreren.

Heeft u zich geregistreerd en bent u ingelogd, dan kunt u een tegoed storten op uw strippenkaart. Dit doet u eenvoudig en snel via iDEAL. U kunt uw tegoed ten alle tijden inzien bij uw accountgegevens. Daarnaast wordt uw tegoed ook direct getoond in het productoverzicht. Met uw strippenkaarttegoed kunt u direct betalen in de webshop van Maaltijdservice.nl. U hoeft daarvoor niet weer opnieuw een betaling via uw bank te doen. Kortom, handig en snel.