Vandaag besteld, morgen in huis

Energierijke maaltijden bestellen

Wilt u graag een energierijke maaltijd, maar vindt u het lastig deze maaltijd gezond en smaakvol te bereiden? Probeer de energierijke maaltijden van Maaltijdservice. Onze chefs staan dagelijks in de keuken om uw energierijke maaltijd vers te bereiden. 

Gezonde energierijke maaltijden

De chefs van Maaltijdservice gaan te werk volgens de Schijf van Vijf. Elke energierijke maaltijd bevat minimaal 150 gram groente. Dit in combinatie met de verse bereiding zorgt ervoor dat er een gezond en smaakvol gerecht bij u op tafel staat.

Bestellen voor uw ouder(s) bij Maaltijdservice

Kunnen uw ouders niet meer goed zelf koken en wilt u ze graag helpen? Bij Maaltijdservice kan u eenvoudig maaltijden voor uw ouders bestellen. Vul het gewenste afleveradres in, dit hoeft dus niet uw eigen adres te zijn, en bestel eenvoudig en snel de maaltijden online via Maaltijdservice.nl.  

 

Energierijke maaltijden bestellen

Wilt u graag een energierijke maaltijd bestellen? Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u minimaal vier hoofdgerechten te selecteren. Onze toetjes en soepen kunt u naar eigen wens toevoegen. 

Voor 12.00 uur uw energierijke maaltijd bestellen? U geniet hier dan de volgende dag al van. De chefs van Maaltijdservice wensen u een smakelijk eten.