Vandaag besteld, morgen in huis

Koolhydraatarme maaltijd aan huis

Volgt u een koolhydraatarm dieet en vindt u het lastig om koolhydraatarme maaltijden zelf te bereiden? Bij Maaltijdservice staan onze chefs voor u klaar om de lekkerste gerechten te bereiden.

Gezonde koolhydraatarme maaltijden

Bij Maaltijdservice bent u verzekerd van verse koolhydraatarme maaltijden, onze chefs staan dagelijks in de keuken om het zo smaakvol mogelijk te maken. De Schijf van Vijf is de basis van al onze koolhydraatarme maaltijden. Ook bevat elk gerecht minimaal 150 gram groente.

Bestel maaltijden voor uw ouders

Maak gebruik van Maaltijdservice en help een ander hiermee. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf te bestellen. Heeft u ouders die het te zwaar vinden om de boodschappen te doen? Of gaat het koken niet zoals zij zouden willen? Bestel dan diverse maaltijden voor uw ouders. U bent slechts enkele minuten bezig met de bestelling en uw ouders hoeven de maaltijd alleen nog op te warmen is de magnetron: een win-winsituatie.

 

Koolhydraatarme maaltijd bestellen

Wilt u een koolhydraatarme maaltijd aan huis laten bezorgen? U kunt een bestelling plaatsen als u minimaal vier hoofdgerechten selecteert. Naast de koolhydraatarme maaltijden hebben wij ook soepen en toetjes in ons assortiment, deze kunt u naar eigen hoeveelheid toevoegen aan de bestelling.

Een koolhydraatarme maaltijd bestellen? Doe dit voor 12.00 uur, dan geniet u er de volgende dag al van. Maaltijdservice wenst u een smakelijk eten.