Vandaag besteld, morgen in huis

Gluten- en Lactosevrij

Gluten- en lactosevrije maaltijdboxen aan huis

Bent u gluten- of lactose intolerant en vindt u het moeilijk om de hele week lekkere maaltijden te koken? Maaltijdservice.nl helpt u eenvoudig door een glutenvrije maaltijdbox met 5 verschillende maaltijden aan te bieden. Vanaf €42,00 geniet u bijna een hele week van diverse glutenvrije maaltijden aan uw eigen eettafel.

Ambachtelijk voor u bereid!

Smaakvolle glutenvrije maaltijdbox

Kiest u voor een eet box van Maaltijdservice, dan kiest u voor 5 smaakvolle maaltijden. Onze chefs proberen zich zoveel als mogelijk aan de Schijf van Vijf te houden. Ook bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groente per maaltijd. Hierdoor zijn de gerechten in uw lactose- en glutenvrije maaltijdbox goed van smaak en bijna allemaal gezond.

Maaltijd bezorgen ouderen: kies zelf het bezorgadres

Tijdens het afrekenen van de geselecteerde maaltijden kan u zelf het gewenste bezorgadres invoeren. Zo kan u bijvoorbeeld het adres van uw ouders invullen. De maaltijden worden dan bij uw ouders aan huis geleverd: zij hoeven de maaltijden enkel nog op te warmen. Dit is dé uitkomst wanneer het koken niet meer gaat zoals gehoopt. Help uw ouders in slechts enkele minuten dankzij Maaltijdservice.nl.

Maaltijdbox gluten- en lactosevrij bestellen

Heeft u moeite om lekkere glutenvrije en lactosevrije gerechten te bereiden? Bestel een maaltijdbox glutenvrij van Maaltijdservice en u heeft direct eten voor de hele week in huis. Naast de eetbox kunt u bij ons ook terecht voor losse glutenvrije en lactosevrije maaltijden.

Kies minimaal één eetbox of vier losse maaltijden om een bestelling te kunnen plaatsen. U kunt vervolgens naar eigen wens nog soepen of toetjes aan uw bestelling toevoegen. Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis! Wij wensen u een smakelijk eten.

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Puur Gluten- en Lactosevrij Glutenvrij en lactosevrij
    Puur Gluten- en Lactosevrij
    € 43,20
    per box
    Meer info over deze maaltijd
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren