Vandaag besteld, morgen in huis

Proefpakketten

Proefpakketten

Bent u benieuwd naar de maaltijden van Maaltijdservice? Probeer dan eens één van onze proefpakketten. Voor slechts €19,95 genieten u al van vier gevarieerde en gezonde maaltijden.

Wat is een proefpakket?

Met een proefpakket van Maaltijdservice.nl kunt u kennismaken met onze diverse maaltijden. Een pakket bevat vier kant-en-klaar opwarm gerechten voor een scherpe prijs. Zo hoeft u de hele week niet te koken: u heeft enkel de magnetron nodig om te genieten van uw maaltijd.

Ambachtelijk voor u bereid!

Wat zit er in een proefpakket?

In een proefpakket van Maaltijdservice zitten vier diverse maaltijden. Deze maaltijden zijn van tevoren door ons samengesteld. Wel kunt u uit diverse pakketten kiezen:

Waarom biedt Maaltijdservice.nl proefpakketten aan?

Met een proefpakket van Maaltijdservice kunt u op een voordelige manier kennismaken met de gezonde maaltijden die onze chefs bereiden. De maaltijden worden vers bereid en voldoen zoveel als mogelijk aan de uitgangspunten van de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groente. 

Kiest u voor één van onze proefpakketten, dan verzenden wij deze kosteloos naar een door u gekozen adres. Vervolgens kunt u thuis genieten van gezonde en gevarieerde maaltijden, die u heel eenvoudig alleen maar hoeft op te warmen. Een groot voordeel van Maaltijdservice is dat u nergens aan vast zit. U kunt eenmalig gebruik maken van onze service, maar uiteraard kan dit ook op regelmatige basis.

Bestel een proefpakket voor uw ouders

Maak gebruik van Maaltijdservice en help een ander hiermee. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf te bestellen. Heeft u ouders die het te zwaar vinden om de boodschappen te doen? Of gaat het koken niet zoals zij zouden willen? Bestel dan een proefpakket voor uw ouders. U bent slechts enkele minuten bezig met de bestelling en uw ouders hoeven de maaltijden alleen nog op te warmen is de magnetron: een win-winsituatie. 

Proefpakket bestellen via Maaltijdservice.nl

Bent u benieuwd naar de maaltijden van Maaltijdservice en wilt u graag ons proefpakket proberen? Bestel vandaag nog online het pakket naar uw keuze, dan ontvangt u deze morgen al! De chefs van Maaltijdservice wensen u een smakelijk eten.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
 1. Maaltijdservice proefpakket met onze standaard maaltijden Standaard
  Proefpakket Standaard
  € 19,95
  per proefpakket
  Meer info over deze maaltijd
 2. Maaltijdservice vegetarisch proefpakket Standaard
  Proefpakket Vegetarisch
  € 19,95
  per proefpakket
  Meer info over deze maaltijd
 3. Proefpakket Zoutarm Zoutarm
  Proefpakket Zoutarm
  € 19,95
  per proefpakket
  Meer info over deze maaltijd
Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina