Vandaag besteld, morgen in huis

De meest flexibele en gezonde maaltijdservice voor ouderen en senioren.

Wij begrijpen dat het voor senioren of hulpbehoevenden lastig kan zijn om elke dag te koken. Het blijft uiteraard belangrijk om gezonde en verse voeding te eten. Maaltijdservice levert gezonde en koelversie maaltijden aan huis en dat dan ook nog zeer flexibel. U zit bij ons nooit direct vast aan een verplichting om elke dag / week een x aantal maaltijden af te nemen. Zo heeft u het gemak van aan huis maaltijden en toch de flexibiliteit om zelf nog eens te koken! 

De voordelen op een rij:

  • Kant-en-klaar, dus op tafel in een paar minuten.
  • Geen vaste abonnementen.
  • Ambachtelijk & smaakvol bereid door onze koks.
  • Ons eten is gezond. Wij gebruiken alleen verse, pure ingrediënten. Daarnaast gebruiken wij altijd de Schijf van Vijf om onze maaltijden samen te stellen.

Ruim assortiment

Bij Maaltijdservice.nl vindt u een ruim assortiment aan maaltijden voor senioren. U kunt kiezen uit maar liefst 75 hoofdgerechten. Daarnaast bieden we soepen, compotes en toetjes. Er is dus een zeer grote kans dat er iets bij zit wat u lekker vindt. Houdt u zich aan zoutarm, lactose- of glutenvrij dieet en/of gemalen, gemalen zoutarm dieet? Ook dan vindt u bij Maaltijdservice.nl uw nieuwe lievelingsmaaltijd.Eenvoudig online bestellen

Bestellen bij Maaltijdservice.nl is helemaal niet ingewikkeld. U kiest simpelweg minimaal vier hoofdgerechten, klikt op bestellen en voert uw gegevens in. Betalen doet u veilig via iDeal of via uw persoonlijke strippenkaart. Bestelt u op een werkdag vóór 12:00 uur? Dan is uw bestelling de volgende dag al in huis. Alleen nog even in de magnetron en klaar is uw verse maaltijd! Ideaal voor senioren en ouderen die thuis wonen.

Meer weten over maaltijden aan huis? Bekijk dan eens de onderstaande pagina’s.