Vandaag besteld, morgen in huis

Kant-en-klaar maaltijden aan huis

Kant-en-klaar maaltijden zijn ideaal als u zelf niet in staat bent om te koken. Het enige dat u hoeft te doen is bestellen, verwarmen en vervolgens genieten van de maaltijd. Maar zijn de kant-en-klaar maaltijden van Maaltijdservice wel gezond?

Zijn kant-en-klaar maaltijden gezond?

Bij het samenstellen van de maaltijden houden onze chefs zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Het grootste deel van onze maaltijden bevat 150 gram groente. Daarnaast bevatten bij alle maaltijden een verantwoord zoutgehalte, hierin houden we rekening met de smaak.

Zoekt u gerechten die ook wat betreft het zoutgehalte voldoen aan het voorkeurscriterium van het Voedingscentrum, dan kunt u kiezen uit ons uitgebreide assortiment zoutarme maaltijden.

Welke kant-en-klaar maaltijden zijn gezond?

Bij Maaltijdservice hechten we zeer veel belang aan goede voeding. Daarom wordt bij de samenstelling van onze maaltijden zoveel als mogelijk rekening gehouden met de Schijf van Vijf. Veel van onze maaltijden bevatten de aanbevolen hoeveelheden voor een gezonde maaltijd. Hierbij maken we gebruik van plantaardige olie en verse ingrediënten. Bij ieder gerecht tonen wij u de voedingswaarden.

Uw ouders helpen? Bestel kant-en-klaar maaltijden via Maaltijdservice.nl

Neemt u een deel van de zorg van uw ouders op u? Dit kost een hoop tijd en energie. Maak gebruik van de kant-en-klaar maaltijden van Maaltijdservice: zo bespaart u tijd die u anders zou besteden aan het koken van een maaltijd. Kies online verschillende maaltijden uit en laat deze bezorgen op het adres van uw ouders. Zij hoeven de maaltijden dan alleen nog op te warmen in de magnetron.

Gezonde Kant-en-klaar maaltijd bestellen bij Maaltijdservice.nl

Nu u weet dat de gerechten van Maaltijdservice vaak smaakvol én gezond zijn, rest u alleen nog een bestelling te plaatsen. Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u minimaal vier maaltijden te bestellen. U kunt bij ons ook terecht voor soepen en toetjes, deze kunt u naar eigen wensen toevoegen aan de bestelling. 

De chefs van Maaltijdservice wensen u een smakelijk eten.