Vandaag besteld, morgen in huis

Veel gestelde vragen: opwarmen

Heeft u er moeite mee om uw maaltijden gezond en smaakvol te bereiden? De maaltijden van Maaltijdservice zijn de ideale oplossing. De maaltijden worden vers bereid door professionele chefs. Het grootste deel van de maaltijden bevat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente per maaltijd. Het enige dat u nog rest, is het verwarmen van de maaltijd. Hoe kunt u uw maaltijd van Maaltijdservice het beste verwarmen?

Maaltijd opwarmen: oven of magnetron

De magnetron maaltijden van Maaltijdservice zijn op verschillende manieren op te warmen. U kunt de gerechten zowel in de magnetron als de oven opwarmen. 

Hoe warm ik een maaltijd op in de magnetron?

Op elke verpakking kunt u de bereidingswijze vinden. Over het algemeen werken de magnetron maaltijden van Maaltijdservice als volgt:

  • Prik met behulp van een vork enkele gaatjes in de afdekfolie
  • Plaats de maaltijd, inclusief verpakking, in de magnetron
  • Stel de magnetron in op 550 – 600 watt
  • Verwarm de maaltijd circa 8 minuten (Let op: verwarmtijden zijn algemene richtlijnen, dit kan per merk en type verschillen)
  • Na het verwarmen kunt u de verpakking openen door de folie er af te trekken

Wilt u twee maaltijden tegelijk opwarmen? Verwarm dan op 14 tot 16 minuten.

Soep opwarmen in magnetron

Gaat u een soep van Maaltijdservice opwarmen in de magnetron? Haal dan de folie van de soepbeker en giet de soep over in een soepkom. Stel de magnetron in op 550 - 600 watt en verwarm de soep ongeveer 3 minuten. Verwarmt u twee koppen soep, dan zijn er circa 4 - 6 minuten nodig.

Hoe warm ik een maaltijd op in de oven?

Uw maaltijd opwarmen in de oven? Verwarm uw heteluchtoven voor tot 110 graden Celsius. Vervolgens warmt u de maaltijd circa 40 minuten op 100 graden Celsius. Let op: ook hier geldt dat dit algemene richtlijnen zijn voor het verwarmen. Per merk en type heteluchtoven kan de juiste tijd verschillen.

Bij het verwarmen in een heteluchtoven hoeft u geen gaatjes in de folie te prikken. Het gebruik van de grillstand raden wij u ook af.