Vandaag besteld, morgen in huis

Gemalen zoutarm

Vismaaltijd gemalen zoutarm aan huis

Gaat het koken u niet zo gemakkelijk (meer) af en wilt u graag maaltijden thuis laten bezorgen? Vind u het lastig om gevarieerde, gezonde en smaakvolle gemalen en zoutarme vismaaltijden te bereiden? Bij Maaltijdservice.nl kunt u deze maaltijden eenvoudig bestellen. U ontvangt al een gemalen en zoutarme vismaaltijd vanaf €9,30.

Ambachtelijk voor u bereid!

Smaakvolle zoutarme gemalen vismaaltijd

Bij een zoutarme maaltijd denkt u misschien al snel dat dit invloed heeft op de smaak. Bij het bereiden van de maaltijden houden onze chefs zo veel als mogelijk rekening met de toevoeging van groente en de Schijf van Vijf. Hierdoor bent u verzekerd van een gezonde en vooral smaakvolle zoutarme gemalen vismaaltijd.

Help uw vader en moeder met de maaltijden van Maaltijdservice.nl

Wanneer uw ouders niet meer in staat zijn een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten, biedt Maaltijdservice de uitkomst. U kunt eenvoudig maaltijden voor uw ouders bestellen en deze op het gewenste adres laten bezorgen. Zo hoeft u dus niet de maaltijden te bereiden of naar uw ouders te brengen: hier zorgen wij voor. Het enige dat u hoeft te doen is de maaltijden selecteren, het juiste afleveradres invoeren en online betalen.

Vismaaltijd gemalen zoutarm bestellen bij Maaltijdservice.nl

Wist u dat we naast hoofdgerechten ook soepen en toetjes in ons assortiment hebben? Om een bestelling te plaatsen dient u minimaal vier hoofdgerechten te kiezen. De soepen en toetjes kunt u naar eigen hoeveelheid aan de bestelling toevoegen. Vul het gewenste bezorg adres in, betaal veilig via IDEAL en geniet van uw vismaaltijd gemalen zoutarm. Maaltijdservice wenst u een smakelijk eten.

Filteren op
Huidige filters
  1. Smaak Pasta Verwijder dit artikel
Selectie verfijnen
Er kan geen product gevonden worden dat voldoet aan deze selectie.