Vandaag besteld, morgen in huis

Ziekenhuisopname

Moet u sterker worden voordat u bijvoorbeeld een operatie kan ondergaan? Of komt u net uit het ziekenhuis en moet u weer helemaal aansterken? De maaltijden van Maaltijdservice zijn ideaal om u sterker te maken.

Gezonde en gevarieerde maaltijden

De maaltijden van Maaltijdservice zijn smaakvol, gezond en gevarieerd. Onze chefs proberen zich zoveel als mogelijk aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf te houden. Daarnaast bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groente. Dit draagt bij aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid.

Volgt u een speciaal dieet of raden de artsen u aan dit te gaan doen? Ook voor diverse dieetwensen deinzen de chefs van Maaltijdservice niet terug. Zo kunt u naast onze standaardmaaltijden ook kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Maaltijden bestellen en aan huis laten bezorgen

Om een bestelling te plaatsen, dient u minimaal vier maaltijden te bestellen. Vindt u het lastig om te kiezen uit ons ruime assortiment? Wij hebben ook maaltijdboxen online staan. Wilt u niet voor uzelf bestellen, maar voor bijvoorbeeld een ouder die binnenkort uit het ziekenhuis komt? Dit kan eenvoudig bij ons. U kunt namelijk zelf het gewenste bezorgadres invoeren. Bestel vandaag nog diverse maaltijden, dan geniet u (of uw ouder) hier de volgende dag al van.