Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Almelo

Woont u in Almelo en bent u niet goed meer in staat om elke avond een smaakvolle, gevarieerde en gezonde maaltijd klaar te maken? Dan is Maaltijdservice Almelo precies wat u zoekt. Wij zorgen ervoor dat er bij u thuis elke dag een lekkere maaltijd op tafel komt te staan. Zonder dat u daar zelf veel aan hoeft te doen. Tenminste: het enige wat u hoeft doen is de bestelling te plaatsen en het eten thuis op te warmen in de magnetron of oven. Wij doen de rest!

Een warme maaltijd bestellen voor uw ouders

Misschien zijn uw ouders niet meer in staat om zelf elke dag hun maaltijden op tafel te zetten. Ook voor hen biedt maaltijdservice Almelo uitkomst. U heeft namelijk de mogelijkheid om voor uw ouders eenvoudig maaltijden te bestellen en die op hun adres in Almelo te laten bezorgen. Ideaal als u ze eenvoudig en snel wilt helpen. En dat zonder dat u daar zelf lange tijd voor in de keuken hoeft te staan of een maaltijd bij ze langs moet brengen. 

Maaltijdservice Almelo bezorgt smaakvolle maaltijden

U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse maaltijden. Of u nu behoefte heeft aan vegetarisch, gluten- en lactosevrij, zoutarm, eiwitrijk of gemalen: we maken het allemaal voor u klaar. Daarbij houden we ook nagenoeg altijd rekening met de Schijf van Vijf. En zorgen we ervoor dat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groente bevatten. Gezonder wordt het niet! 

Gemakkelijk bestellen via Maaltijdservice.nl

Wilt u ook gebruikmaken van onze maaltijdservice in Almelo? Kies dan voor het gemak van Maaltijdservice.nl. Als u minimaal vier hoofdgerechten kiest, plaatst u gemakkelijk uw bestelling bij ons. Soepen en toetjes voegt u vervolgens naar eigen wens aan uw bestelling toe. Vul het gewenste afleveradres in Almelo in en rond uw bestelling veilig af via iDEAL. Doet u dat voor 12.00 uur, dan leveren wij de bestelling de volgende dag al op het gewenste adres af!