Maaltijdservice Almelo

Woont u in Almelo en bent u niet goed meer in staat om elke avond een lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijd klaar te maken? Dan is Maaltijdservice Almelo precies wat u zoekt. Wij zorgen ervoor dat er bij u thuis elke dag een lekkere maaltijd op tafel komt te staan. Zonder dat u daar zelf veel aan hoeft te doen: het enige wat u hoeft doen is de bestelling te plaatsen en het eten thuis op te warmen in de magnetron. Wij doen de rest!

 

of blader eens door onze smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Almelo bezorgt lekkere maaltijden die ook gezond zijn

U heeft bij ons een ruime keuze uit diverse maaltijden. Of u nu behoefte heeft aan vegetarisch, gluten- en lactosevrij, zoutarm, eiwitverrijkt of gemalen: onze koks maken het allemaal voor u klaar. Daarbij houden we ook nagenoeg altijd rekening met de Schijf van Vijf. En zorgen we ervoor dat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groenten bevatten. Lekkerder, gezonder én makkelijker wordt het niet!

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrijgemalenzoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl

Wilt u ook gebruikmaken van onze maaltijdservice in Almelo? Kies dan voor het gemak van Maaltijdservice.nl. U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen (deze dient minimaal € 35 te zijn). We hebben ook heerlijke soepen en toetjes die u mee kunt laten bezorgen.

Ook hebben we lekkere sappen, wijn en verschillende bijgerechten. We wisselen regelmatig onze menukaart, afhankelijk van het seizoen. Wanneer u een bestelling plaatst vult u het gewenste afleveradres in Almelo in en rond u uw bestelling veilig af via iDEAL (of eventueel met onze Strippenkaart). Bestelt u op werkdagen vóór 12.00 uur, dan kunnen wij de volgende dag de maaltijden al op het door u gekozen adres leveren.

Een warme maaltijd bestellen voor uw ouders of iemand anders?

Misschien zijn uw ouders (of iemand anders) niet meer in staat om zelf elke dag hun maaltijden op tafel te zetten. Ook voor hen biedt maaltijdservice Almelo uitkomst. U heeft namelijk de mogelijkheid om voor uw ouders eenvoudig maaltijden te bestellen en die op hun adres in Almelo te laten bezorgen. Ideaal als u ze eenvoudig en snel wilt helpen. En dat zonder dat u daar zelf lange tijd voor in de keuken hoeft te staan of een maaltijd bij ze langs moet brengen.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden