Blog

 1. Maaltijdservice voor mantelzorgers

  Wij nemen u de maaltijdvoorziening uit handen!

  Bent u als diëtist, mantelzorger of beheerder van een zorginstelling op zoek naar een manier om makkelijk kwalitatief hoogwaardige en gezonde kant-en- klaarmaaltijden voor uw cliënten of familieleden te verzorgen? Dan biedt Maaltijdservice.nl uitkomst.

  Lees verder
 2. asperges bij Maaltijdservice.nl

  Asperges: ook lekker, gezond en makkelijk!

  Veel mensen kijken er ieder jaar naar uit: het aspergeseizoen. De asperges worden bedekt onder een lekkere hollandaisesaus, gaan in de soep of krijgen een andere mooie bereiding. Het witte goud is niet alleen smaakvol, maar zit ook nog eens boordevol gezondheidsvoordelen.

  Lees verder
 3. Verantwoord vlees van een verantwoordelijke koe

  Verantwoord vlees eten

  De laatste jaren is het steeds meer een onderwerp van discussie geworden: vlees eten. Maaltijdservice.nl doet zijn best om ervoor te zorgen dat u een eerlijk stukje vlees op uw bord heeft.

  Lees verder
 4. Oma's Soep stamppotje

  Gerechten van Oma's Soep nu bij Maaltijdservice.nl

  Nieuw bij Maaltijdservice.nl: de soepen en maaltijden van Oma's Soep. Stamppotten, stoofpotten en soepen samengesteld door oma's met vele decennia aan kookervaring. Oma's Soep zich in voor de strijd tegen eenzaamheid onder ouderen.

  Lees verder
 5. Dag van de Mantelzorg

  10 november: Dag van de Mantelzorg

  Een grote groep mensen staan elke dag weer klaar om iemand in hun naaste omgeving bij te staan: de mantelzorgers! Die hulp kan variëren van enkele uren per week voor een korte periode tot jarenlange intensieve hulp. Op 10 november worden we deze soms onzichtbare helden in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Mantelzorg.

  Lees verder
 6. Vitamine D in voeding

  Vitamine D in voeding en het belang daarvan

  Vitamines zijn erg belangrijk en ze komen op verschillende manieren in ons lichaam terecht.Vitamine D komt in ons lichaam door zonlicht en de juiste voeding. Maar in welke voeding vinden we de meeste vitamine D terug? En wat is vitamine D eigenlijk?

  Lees verder
 7. Eiwitverrijkte maaltijden van Carezzo

  Eiwitinname verbeteren met eiwitverrijkte producten van Carezzo

  Eiwitverrijkt voedsel is een uitkomst als u extra eiwitten nodig heeft of niet makkelijk aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid komt. In dit artikel leest u alles over het belang van eiwitverrijkt voedsel - zoals dat van Carezzo - en over gemakkelijk en smaakvol eiwitverrijkt eten kan zijn.

  Lees verder
 8. veganistisch eten

  Veganistisch eten - wat houdt het in?

  In maart stonden wij al stil bij de Week zonder Vlees, oftewel vegetarisch eten. Sommige mensen kiezen ervoor om zelfs veganistisch te eten. Wat is dit precies en waarom gebeurt het steeds meer?

  Lees verder
 9. vegetarische kant-en-klaar maaltijden

  Week zonder vlees

  Deze hele week staat bij ons in het teken van de week zonder vlees. Doet u ook mee? Een keer een weekje zonder vlees, dat is om verschillende reden echt wel een goed idee!

  Lees verder
 10. Maaltijden aan huis voor Ouderen

  Maaltijden aan huis voor Ouderen

  Wilt u tijdens het avondeten genieten van een lekkere en gezonde maaltijd? Vindt u het lastig om deze maaltijd zelf te bereiden of heeft u moeite met het doen van de boodschappen? Wij koken graag voor u! We hebben jarenlange ervaring met het koken en bezorgen van lekkere en gezonde maaltijden voor senioren. Bij Maaltijdservice.nl bereiden we speciaal voor ouderen (maar ook voor andere liefhebbers) elke dag verse maaltijden.

  Lees verder
Pagina