Blog
-
Wij genieten met volle teugen van de lente, u ook? We genieten niet alleen van het lekkere weer, maar ook van zonnige voorjaarsmaaltijden. De witte asperges zijn nu op hun best en er zijn nog veel meer seizoensgroenten om van te genieten. Meer heerlijke maaltijdinspiratie voor de lente leest u in het nieuwe Eet Smakelijk Magazine!
-
Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om hun woning aan te passen zodat zij er comfortabel en zelfstandig kunnen blijven wonen. De keuken speelt daarin een belangrijke rol. Een veilige en praktische keuken helpt om ongelukken te voorkomen en maakt het dagelijks leven een stuk gemakkelijker.
-
Het is eindelijk zover, de lente is begonnen! Dat betekent mooi weer, frisse blaadjes aan de bomen en heel veel lekker eten. Onze koks hebben met zorg heerlijke nieuwe maaltijden voor u samengesteld. In deze editie van het Eet Smakelijk Magazine vertellen we u alles over de nieuwste gerechten.
-
Heel begrijpelijk. Voor mensen die niet meer in staat zijn om zelf te koken en/of financieel weinig middelen hebben, zijn er verschillende regelingen om maaltijden (deels) vergoed te krijgen. We zetten een aantal mogelijkheden op een rijtje.
-
De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer op. We zitten nog steeds volop in de winter en dat betekent dat we wel wat extra vitaminen kunnen gebruiken. In de nieuwste editie van het Eet Smakelijk Magazine vertellen we u daarom alles over de belangrijkste vitaminen en mineralen en in welke voedingsmiddelen deze zitten.
-
Hopelijk heeft u genoten van heerlijke en gezellige feestdagen. We staan ook in 2025 weer voor u klaar met onze lekkere en gezonde kant-en-klare maaltijden. Samen maken we een gezonde start van het nieuwe jaar. In deze editie van het Eet Smakelijk Magazine geven we u handige tips en inspiratie voor een smakelijk nieuw jaar!
-
De laatste maand van het jaar is aangebroken. Deze maand staat het Eet Smakelijk Magazine geheel in het teken van de feestdagen. In deze extra goed gevulde editie leest u alles over onze feestelijke gerechten, de speciale Feestdagenboxen en nog veel meer
-
September loopt op zijn einde en dat betekent dat de herfst zijn intrede heeft gedaan. Herfst betekent niet alleen kleurrijke natuur door de verkleurde bladeren, maar ook kleur op uw bord. In dit nummer van het Eet Smakelijk Magazine vertellen we u alles over ons nieuwe menu voor deze herfst en winter.
-
Bent u als diëtist, mantelzorger of beheerder van een zorginstelling op zoek naar een manier om makkelijk kwalitatief hoogwaardige en gezonde kant-en- klaarmaaltijden voor uw cliënten of familieleden te verzorgen? Dan biedt Maaltijdservice.nl uitkomst.
-
Veel mensen kijken er ieder jaar naar uit: het aspergeseizoen. De asperges worden bedekt onder een lekkere hollandaisesaus, gaan in de soep of krijgen een andere mooie bereiding. Het witte goud is niet alleen smaakvol, maar zit ook nog eens boordevol gezondheidsvoordelen.