Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Amsterdam

Wilt u graag gevarieerd en smaakvol van een maaltijd genieten, maar heeft u moeite om zo’n maaltijd zelf te bereiden? Maak gebruik van de Amsterdam maaltijdservice van Maaltijdservice.nl en geniet elke avond van een nieuwe en lekkere maaltijd. U hoeft de maaltijd alleen te bestellen en op te warmen, de rest regelen wij voor u.

Maaltijdservice Amsterdam: smaakvolle maaltijden

Bij het samenstellen van de maaltijden houden onze chefs zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groente per maaltijd. Zo geniet u met de maaltijden van Maaltijdservice vaak van gezonde maaltijden die goed van smaak zijn. 

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitrijk kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestel warme maaltijden aan huis voor uw ouder(s)

Is uw vader of moeder niet meer in staat om zelf een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Bestel de maaltijden van Maaltijdservice Amsterdam dan voor uw ouders. Het kost u weinig moeite en u weet zeker dat uw ouders van een goede maaltijd genieten. Vul tijdens het online betalen het bezorgadres van uw ouders in. Onze bezorgers leveren de maaltijden dan op dat adres in Amsterdam af. Het enige dat uw ouders nog hoeven doen is de maaltijd opwarmen. Ideaal toch!

 

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Amsterdam

Woont u in Amsterdam en wilt u graag gebruik maken van een Amsterdamse maaltijdservice? Selecteer minimaal vier hoofdgerechten om een bestelling te kunnen plaatsen. Toetjes of soepen kunt u ook bij ons bestellen, deze kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen.

Plaats uw bestelling voor 12.00 uur en u kunt de volgende dag al van de maaltijd genieten. De chefs van Maaltijservice.nl wensen u een smakelijk eten.