Maaltijdservice Amsterdam

Wilt u graag gevarieerd en lekker van een maaltijd genieten, maar heeft u moeite om zo’n maaltijd zelf te bereiden? Maak gebruik van de Amsterdam maaltijdservice van Maaltijdservice.nl en geniet elke avond van een nieuwe en lekkere maaltijd. U hoeft de maaltijd alleen te bestellen en op te warmen, de rest regelen wij voor u.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Amsterdam: smaakvolle maaltijden

Bij het samenstellen van de maaltijden houden onze chefs zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groenten per maaltijd. Zo geniet u met de maaltijden van Maaltijdservice van gezonde maaltijden die goed van smaak zijn, wanneer het u uitkomt!

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch ;is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Een greep uit ons aanbod
 1. Standaard Kabeljauw in paprika-tomatensaus met groentemix en volkorenpasta
  Standaard
  Kabeljauw in paprika-tomatensaus met groentemix en volkorenpasta
  € 7,35
  Bekijk meer informatie
 2. Standaard Kiproti met aardappelen, boontjes en een gekookt eitje
  Standaard
  Kiproti met aardappelen, boontjes en een gekookt eitje
  € 6,70
  Bekijk meer informatie
 3. Standaard Gehaktbrood met tomaat, sperziebonen en aardappeltjes in de schil
  Standaard
  Gehaktbrood met tomaat, sperziebonen en aardappeltjes in de schil
  € 7,15
  Bekijk meer informatie
 4. Standaard Beef teriyaki met groenten chow mein en volkoren noodles
  Standaard
  Beef teriyaki met groenten chow mein en volkoren noodles
  € 7,95
  Bekijk meer informatie

> Bekijk alle gerechten

Afbeelding

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Amsterdam

Woont u in Amsterdam en wilt u graag gebruik maken van een Amsterdamse maaltijdservice? Selecteer voor minimaal €27,40 aan gerechten om een bestelling te kunnen plaatsen. Toetjes of soepen kunt u ook bij ons ook bestellen, evenals lekkere sappen, wijn en bijgerechten.

Plaatst u uw bestelling vóór 12.00 uur op een doordeweekse dag? Dan kunnen wij de volgende dag de maaltijden al leveren. De koks van Maaltijservice.nl wensen u smakelijk eten.

Bestel warme maaltijden aan huis voor uw ouder(s) of iemand anders

Is uw vader, moeder, vriend of vriendin niet meer in staat om zelf een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Bestel de maaltijden van Maaltijdservice Amsterdam dan voor uw ouders. Het kost u weinig moeite en u weet zeker dat uw ouders van een goede maaltijd genieten. Vul tijdens het online betalen het bezorgadres van uw ouders in. Onze bezorgers leveren de maaltijden dan op dat adres in Amsterdam af. Het enige dat uw ouders nog hoeven doen is de maaltijd opwarmen. Ideaal toch!

Afbeelding

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand