Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Arnhem

Heeft u ook zo’n moeite om keer op keer zelf die zware boodschappentassen te tillen? Of gaat het koken u al een tijdje niet meer zo goed af? Zou u graag een smaakvolle, gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel willen zetten maar lukt dit door uiteenlopende omstandigheden niet? Kies dan voor onze maaltijdservice in Arnhem. Wij zorgen ervoor dat u keer op keer geniet van een lekkere maaltijd. En het voordeel is: u hoeft zelf bijna niets te doen. U hoeft alleen maar de maaltijden uit te kiezen (of door iemand anders te laten bestellen) en de bestelling af te ronden; wij doen de rest. 

Maaltijdservice Arnhem: gezonde en smaakvolle maaltijden

Veel mensen hebben het idee dat kant-en-klaar maaltijden smakeloos en ongezond zijn. Maar bij de maaltijden van Maaltijdservice.nl is dat zeer zeker niet het geval! Dankzij onze chefs geniet u elke dag van gezonde en smakelijke maaltijden. Bij het maken van de gerechten houden zij zich zo veel mogelijk aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Ook bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groente en dat draagt bij aan de aanbevolen hoeveelheid groente per dag. 

Kies uw eigen dieet bij Maaltijdservice Arnhem

Wilt u graag van maaltijdservice Arnhem genieten, maar volgt u een speciaal dieet of heeft u bepaalde allergieën? Bij Maaltijdservice.nl is dit geen enkel probleem. Geef aan ons uw specifieke wensen door. U kunt bij ons uw maaltijden sowieso altijd al binnen de volgende categorieën bestellen:

Maaltijd bestellen via maaltijdservice Arnhem

Woont u in Arnhem en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u minimaal vier hoofdgerechten te kiezen. Meer maaltijden mag uiteraard altijd. Wilt u daarnaast ook toetjes of soepen aan de bestelling toevoegen? Daar bent u geheel vrij in. Plaats nog voor vandaag 12.00 uur uw bestelling en geniet er de volgende dag al van.

 

Wist u trouwens dat u onze maaltijden ook voor iemand anders kunt bestellen? Zo kunt u bijvoorbeeld uw ouders helpen wanneer zij niet meer in staat zijn om zelf hun maaltijden te bereiden. U hoeft alleen maar het bezorgadres van uw ouders in te voeren en wij leveren de bestelling daar af. Makkelijk toch? Eetsmakelijk alvast!