Maaltijdservice Arnhem

Heeft u ook zo’n moeite om keer op keer zelf die zware boodschappentassen te tillen? Of gaat het koken u al een tijdje niet meer zo goed af? Zou u graag een lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel willen zetten maar lukt dit door uiteenlopende omstandigheden niet? Kies dan voor onze maaltijdservice in Arnhem. Wij zorgen ervoor dat u keer op keer geniet van een lekkere maaltijd. En het voordeel is: u hoeft zelf bijna niets te doen. U hoeft alleen maar de maaltijden uit te kiezen (of door iemand anders te laten bestellen) en de bestelling af te ronden; wij doen de rest.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Arnhem: gezonde en lekkere maaltijden.

Veel mensen hebben het idee dat kant-en-klaar maaltijden niet zo lekker en ongezond zijn. Maar bij de maaltijden van Maaltijdservice.nl is dat zeer zeker niet het geval! Dankzij onze koks die gespecialiseerd zijn in het maken van kant-en-klaar maaltijden kunt u elke dag genieten van een gezonde en lekkere maaltijd. Bij het maken van de gerechten houden zij zich zo veel mogelijk aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Ook bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groenten en dat draagt bij aan de aanbevolen hoeveelheid groenten per dag.

Maaltijdservice.nl in Arnhem

Kies uw eigen dieet bij Maaltijdservice Arnhem

Wilt u graag van maaltijdservice Arnhem genieten, maar volgt u een speciaal dieet of heeft u bepaalde allergieën? Bij Maaltijdservice.nl is dit geen enkel probleem. Geef aan ons uw specifieke wensen door. U kunt bij ons uw maaltijden sowieso altijd al binnen de volgende categorieën bestellen:

Maaltijd bestellen via maaltijdservice Arnhem

Woont u in Arnhem en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Om een bestelling te kunnen plaatsen geldt een minimum bestelbedrag van € 35. We hebben ook heerlijke soepen, toetjes, bijgerechten, sappen en wijn! Plaats op werkdagen vóór 12.00 uur uw bestelling, dan kunnen wij de volgende dag al uw maaltijden thuis bezorgen.

Wist u trouwens dat u onze maaltijden ook voor iemand anders kunt bestellen? Zo kunt u bijvoorbeeld uw ouders helpen wanneer zij niet meer in staat zijn om zelf hun maaltijden te bereiden. U hoeft alleen maar het bezorgadres van uw ouders in te voeren en wij leveren de bestelling daar af. Makkelijk toch? Eet smakelijk alvast!

Genieten van een klant-en-klare maaltijd

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand