Maaltijdservice Assen

Wilt u graag lekker koken maar is het te zwaar om boodschappen te doen? Of gaat juist het koken u niet goed af? Maaltijdservice.nl biedt een eenvoudige manier om toch een lekkere maaltijd op tafel te krijgen in Assen. Bestel snel en eenvoudig de gewenste maaltijden online, laat ze in Assen bezorgen en verwarm ze vervolgens thuis op in de magnetron. Eet smakelijk!

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Assen: smaakvolle magnetronmaaltijden

Het grootste deel van onze maaltijden bevat 150 gram groenten per maaltijd. Daarnaast proberen de koks van Maaltijdservice.nl zich zoveel als mogelijk te houden aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Volgt u een speciaal dieet of heeft u allergieën? Ook dan kunt u terecht bij maaltijdservice Assen.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht in Assen. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen maaltijdservice Assen via Maaltijdservice.nl

Woont u in Assen en wilt u graag genieten van lekkere en voedzame maaltijden, maak dan gebruik van onze maaltijdservice. Woont u buiten Assen? Ook dan kunt u van onze maaltijden genieten. Bekijk waar wij nog meer onze maaltijden bezorgen.

Bestel voor minimaal € 35, vanaf € 50 betaalt u geen verzendkosten meer. Vul online uw gewenste bezorgadres in en plaats uw bestelling. Bestelt u op een werkdag vóór 12.00 uur? Dan kunnen wij de maaltijden de volgende dag al leveren. Maaltijdservice.nl wenst u een smakelijk eten.

Uw ouders helpen? Bestel maaltijden via Maaltijservice.nl

Neemt u een deel van de zorg van uw ouders op u? Dit kost een hoop tijd en energie. Maak gebruik van de maaltijden van maaltijdservice Assen: zo bespaart u tijd die u anders zou besteden aan het koken van een maaltijd. Kies online verschillende maaltijden uit en laat deze bezorgen op het adres van uw ouders. Zij hoeven de maaltijden dan alleen nog op te warmen in de magnetron.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden