Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Assen

Wilt u graag lekker koken maar is het te zwaar om boodschappen te doen? Of gaat juist het koken u niet goed af? Maaltijdservice.nl biedt een eenvoudige manier om toch een lekkere maaltijd op tafel te krijgen in Assen. Bestel snel en eenvoudig de gewenste maaltijden online, laat ze in Assen bezorgen en verwarm ze vervolgens thuis op in de magnetron. Eet smakelijk!

Maaltijdservice Assen: smaakvolle magnetronmaaltijden

Het grootste deel van onze maaltijden bevat 150 gram groente per maaltijd. Daarnaast proberen de chefs van Maaltijdservice.nl zich zoveel als mogelijk te houden aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Volgt u een speciaal dieet of heeft u allergieën? Ook dan kunt u terecht bij maaltijdservice Assen.

Wist u dat wij ook soepen en toetjes in ons assortiment hebben? Zo maakt u uw maaltijd helemaal compleet. 

Uw ouders helpen? Bestel maaltijden via Maaltijservice.nl

Neemt u een deel van de zorg van uw ouders op u? Dit kost een hoop tijd en energie. Maak gebruik van de maaltijden van maaltijdservice Assen: zo bespaart u tijd die u anders zou besteden aan het koken van een maaltijd. Kies online verschillende maaltijden uit en laat deze bezorgen op het adres van uw ouders. Zij hoeven de maaltijden dan alleen nog op te warmen in de magnetron. 

Bestellen maaltijdservice Assen via Maaltijdservice.nl

Woont u in Assen en wilt u graag genieten van lekkere en voedzame maaltijden, maak dan gebruik van onze maaltijdservice. Woont u buiten Assen dan is de kans groot dat u alsnog van onze maaltijden kunt genieten. Bekijk waar wij nog meer onze maaltijden bezorgen.              

Kies minimaal vier hoofdgerechten, de soepen en toetjes kunt u naar eigen keuze aan de bestelling toevoegen. Vul online uw gewenste bezorgadres in en plaats de bestelling voor 12.00 uur. U ontvangt de bestelling de volgende dag al. Maaltijdservice.nl wenst u een smakelijk eten.