Maaltijdservice Bergen op Zoom

Wilt u graag elke avond genieten van een complete maaltijd, maar wilt u niet elke avond koken? Kost het koken u te veel moeite of zijn de boodschappen te zwaar om te tillen? Als u in Bergen op Zoom woont kunt u kiezen voor maaltijden van Maaltijdservice.nl. De maaltijden worden op uw gewenste adres in Bergen op Zoom afgeleverd en u hoeft deze alleen nog te verwarmen. Eet smakelijk!

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Bergen op Zoom: lekkere kant-en-klaar maaltijden

U vraagt zich misschien af of een kant-en-klare opwarmmaaltijd wel lekker is. Gelukkig wel! Dankzij onze koks zijn de maaltijden van Maaltijdservice.nl goed van smaak. Zij hebben veel ervaring met het bedenken en bereiden van kant-en-klaar maaltijden. Ze proberen bij het samenstellen van de maaltijden zoveel als mogelijk rekening te houden met de Schijf van Vijf. Ook dragen de maaltijden voor een groot deel bij aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Maaltijden bezorgen in Bergen op Zoom

Woont u in Bergen op Zoom en wilt u graag gebruik maken van onze maaltijdservice? Om een bestelling te kunnen plaatsen, dient u minimaal voor € 35 te bestellen. U kunt er ook voor kiezen om een maaltijdbox te bestellen. Vanaf € 50 betaalt u geen verzendkosten meer. We hebben ook heerlijke soepen, toetjes, drankjes en bijgerechten op ons menu staan. Deze kunt u naar eigen wens toevoegen aan uw bestelling.

Bestel vóór 12.00 uur bij maaltijdservice Bergen op Zoom, dan kunt u morgen al genieten van uw maaltijden.

Help uw vader en moeder met de maaltijden van Maaltijdservice.nl

Wanneer uw ouders niet meer in staat zijn een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten, biedt maaltijdservice Bergen op Zoom de uitkomst. U kunt eenvoudig maaltijden voor uw ouders bestellen en deze op het gewenste adres in Bergen op Zoom laten bezorgen. Zo hoeft u dus niet de maaltijden te bereiden of naar uw ouders te brengen: hier zorgen wij voor. Het enige dat u hoeft te doen is de maaltijden selecteren, het juiste afleveradres invoeren en online betalen.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden