Onze maaltijden worden van te voren bereid en kant-en-klaar bij u aangeleverd. De maaltijden kennen een houdbaarheid van 12 dagen en dienen bewaard te worden onder een temperatuur van maximaal 5 graden Celsius. De maaltijden worden geleverd in een hittebestendige verpakking die geschikt is voor uw magnetron. Zo hoeft u deze alleen nog maar even te verwarmen. Wij zorgen er bij de bereiding voor dat zowel de smaak als kwaliteit gewaarborgd blijft als u de gerechten thuis nog verwarmd.

Verse ingrediënten

Om de kwaliteit van onze maaltijden zo hoog mogelijk te houden gebruiken wij zo veel mogelijk verse, pure ingrediënten. Al deze producten worden door onze kwaliteitsdienst grondig gecontroleerd voordat deze verwerkt worden. Alleen zo krijgt u die hoge kwaliteit waar u graag voor terugkomt.

Napasteurisatie

Maaltijdservice.nl maakt gebruik van napasteurisatie. De gerechten worden na de bereiding nogmaals kort verhit, zonder de ingrediënten te beschadigen. Napasteurisatie maakt maaltijden langer houdbaar én veiliger. Ziekmakende bacteriën zoals Listeria monocytogenes, Salmonella, Campylobacter, EHEC- en colibacteriën komen niet meer voor in de maaltijden.

Minder zout, net zo lekker

Uw lichaam heeft standaard een kleine hoeveelheid zout (of natrium) nodig. Te veel zout is echter nooit goed. Het is dan ook een grote uitdaging om het zoutgehalte in onze maaltijden zoveel mogelijk te beperken. Dit mag echter niet ten koste gaan van de smaak. Daarom gebruiken onze koks natuurlijke kruiden en specerijen als zoutvervanger.