Volgt u een koolhydraatarm dieet en vindt u het lastig om maaltijden te bereiden die passen binnen een koolhydraatarm dieet? Bij Maaltijdservice staan onze chefs voor u klaar om de lekkerste gerechten te bereiden die passen binnen zo'n dieet.

Gezonde koolhydraatarme maaltijden

Bij Maaltijdservice bent u verzekerd van verse maaltijden die passen binnen een koolhydraatarm dieet. Onze chefs staan dagelijks in de keuken om het zo smaakvol mogelijk te maken. De Schijf van Vijf is de basis van al onze koolhydraatarme maaltijden. We hebben momenteel op de website een aantal gerechten die passen binnen een koolhydraatarm dieet. Deze maaltijden bevatten 40 of minder gram koolhydraten per maaltijd. Ook bevat elk gerecht minimaal 150 gram groente.

Wij hanteren deze richtlijn omdat het Voedingscentrum hier het volgende over zegt: "Een koolhydraatarm dieet of ‘laag koolhydraat hoog vet dieet’ is een dieet waarmee je relatief veel energie uit eiwitten en vet haalt en weinig energie uit koolhydraten. Vormen van koolhydraten in onze voeding zijn suikers, zetmeel en vezels. Koolhydraten zitten bijvoorbeeld in brood, aardappels, peulvruchten, groente en fruit, maar ook in frisdrank, koek en snoep. Een koolhydraatarm dieet levert 50 tot maximaal 130 gram koolhydraten per dag." (Bron: Voedingscentrum) 

Zorg er dus voor dat u weet wat u moet binnenkrijgen om een gezond voedingspatroon te ontwikkelen. U kunt dit het beste doen samen met uw diëtist. 

Bestel maaltijden voor uw ouders

Maak gebruik van Maaltijdservice en help een ander hiermee. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf te bestellen. Heeft u ouders die het te zwaar vinden om de boodschappen te doen? Of gaat het koken niet zoals zij zouden willen? Bestel dan diverse maaltijden voor uw ouders. U bent slechts enkele minuten bezig met de bestelling en uw ouders hoeven de maaltijd alleen nog op te warmen is de magnetron: een win-winsituatie.

Koolhydraatarme maaltijd bestellen

Wilt u een koolhydraatarme maaltijd aan huis laten bezorgen? U kunt een bestelling plaatsen als u minimaal vier hoofdgerechten selecteert. Naast de maaltijden die passen binnen een koolhydraatarm dieet hebben wij ook soepen en toetjes in ons assortiment, deze kunt u naar eigen hoeveelheid toevoegen aan de bestelling.

Een koolhydraatarme maaltijd bestellen? Eenvoudig met Maaltijdservice.nl! Bestel vóór 12.00 uur, dan bezorgen we het al de volgende ochtend. Maaltijdservice wenst u een smakelijk eten.