Maaltijdservice Brabant

Bij Maaltijdservice.nl bereiden onze chefs dagelijks vele soorten koelverse maaltijden. Houdt u niet van koken of gaat het u niet goed af? Is het te zwaar om elke keer boodschappen te doen en woont u in Brabant? Onze maaltijdservice is dan precies wat u zoekt.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Brabant: smaakvolle maaltijden koelvers

De koks van Maaltijdservice.nl proberen zich zoveel als mogelijk te houden aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groenten, wat bijdraagt aan de inname van de aanbevolen hoeveelheid groenten per dag. Hierdoor is uw magnetronmaaltijd goed van smaak. Onze koks hebben veel ervaring met het bedenken en bereiden van kant-en-klaar maaltijden, dus bij ons zit u goed!

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen maaltijdservice Brabant via Maaltijdservice.nl

Woont u in Brabant en lijkt het u ideaal om van onze maaltijdservice Brabant gebruik te maken? Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u minimaal voor € 35 te bestellen. Vanaf € 50 rekenen wij geen bezorgkosten meer. Wist u dat wij ook maaltijdboxen verkopen?

Plaats u uw bestelling vóór 12.00 uur en wij bezorgen de maaltijden de volgende dag al bij u thuis. U kunt tevens 14 dagen vooruit plannen bij ons. De koks van Maaltijdservice.nl wensen u smakelijk eten.

Bestel maaltijden voor uw ouders

Maak gebruik van maaltijdservice Brabant en help een ander hiermee. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf te bestellen. Heeft u ouders die het te zwaar vinden om de boodschappen te doen? Of gaat het koken niet zoals zij zouden willen en wonen ze in Brabant? Bestel dan diverse maaltijden voor uw ouders. U bent slechts enkele minuten bezig met de bestelling en uw ouders (of iemand anders) hoeven de maaltijd alleen nog op te warmen in de magnetron: een win-winsituatie.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden