Maaltijdservice Breda

Wilt u tijdens het avondeten graag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd? Vindt u het lastig om zelf een maaltijd te bereiden of kost het u te veel moeite om alle boodschappen in huis te halen? Woont u in Breda, maak dan gebruik van de Brede maaltijdservice van Maaltijdservice.nl. Eenvoudig online uw maaltijd bestellen en de volgende avond hier al van genieten, wie wilt dat niet?

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Breda: smaakvolle maaltijden

Wilt u een gezonde, gevarieerde en lekkere maaltijd? Bij Maaltijdservice proberen we de maaltijden zoveel als mogelijk te bereiden volgens de uitgangspunten van de Schijf van Vijf. Het grootste deel van onze maaltijden bevat 150 gram groenten per maaltijd. Heeft u speciale dieetwensen of bent u vegetarisch? Ook dan kunt u terecht bij Maaltijdservice.nl.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Breda

Wilt u snel genieten van de maaltijden van maaltijdservice Breda? Bestel voor minimaal € 35en wij komen bij u thuis bezorgen. Bestelt u voor meer dan € 50, dan betaalt u geen verzendkosten meer.

Plaats uw bestelling op werkdagen vóór 12.00 uur, dan kunnen wij de volgende dag al leveren.

De koks van Maaltijdservice.nl wensen u smakelijk eten.

Bestel maaltijden voor uw ouders

Tijdens het afrekenen van de geselecteerde maaltijden kunt u zelf het gewenste bezorgadres in Breda (of daarbuiten) invoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld het adres van uw ouders invullen. De maaltijden worden dan bij uw ouders aan huis geleverd: zij hoeven de maaltijden enkel nog op te warmen in de magnetron. Dit is dé uitkomst wanneer het koken niet meer gaat zoals gehoopt. Help uw ouders in slechts enkele minuten dankzij Maaltijdservice.nl.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden