Maaltijdservice Breda

Wilt u tijdens het avondeten graag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd? Vindt u het lastig om zelf een maaltijd te bereiden of kost het u te veel moeite om alle boodschappen in huis te halen? Woont u in Breda, maak dan gebruik van de Brede maaltijdservice van Maaltijdservice.nl. Eenvoudig online uw maaltijd bestellen en de volgende avond hier al van genieten, wie wilt dat niet?

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Breda: lekkere maaltijden

Wilt u een gezonde, gevarieerde en lekkere maaltijd? Bij Maaltijdservice proberen we de maaltijden zoveel als mogelijk te bereiden volgens de uitgangspunten van de Schijf van Vijf. Het grootste deel van onze maaltijden bevat 150 gram groenten per maaltijd. Heeft u speciale dieetwensen of bent u vegetarisch? Ook dan kunt u terecht bij Maaltijdservice.nl.

Maaltijdservice.nl, ook in Breda

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Breda

Wilt u snel genieten van de maaltijden van maaltijdservice Breda? Bestel voor minimaal € 35 en wij komen bij u thuis bezorgen. Bestelt u voor meer dan € 50 dan betaalt u geen verzendkosten meer. Plaats uw bestelling vóór 12.00 uur, dan kunnen wij de volgende dag al leveren.

De koks van Maaltijdservice.nl wensen u smakelijk eten.

Maaltijd bezorgen ouderen: kies zelf het bezorgadres

Tijdens het afrekenen van de geselecteerde maaltijden kan u zelf het gewenste bezorgadres in Breda (of daarbuiten) invoeren. Zo kan u bijvoorbeeld het adres van uw ouders invullen. De maaltijden worden dan bij uw ouders aan huis geleverd: zij hoeven de maaltijden enkel nog op te warmen. Dit is dé uitkomst wanneer het koken niet meer gaat zoals gehoopt. Help uw ouders in slechts enkele minuten dankzij Maaltijdservice.nl.

Vrienden genieten van kant-en-klare maaltijden

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand