Maaltijdservice Coevorden

Met Maaltijdservice.nl krijgt u op de makkelijkste manier een smakelijke en gezonde maaltijd op tafel! Bij ons heeft u keuze uit ruim 150 koelverse gerechten die u bewaard in de koelkast en eenvoudig opwarmt in magnetron of oven. Bezorging in Coevorden op een dag naar keuze en geen abonnment vereist. Eet smakelijk!

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Coevorden: lekkerste magnetronmaaltijden

Vele maaltijden met een 150 gram aan groenten en ruime keuze aan verschillende keuken, diëten en smaken. De koks van Maaltijdservice.nl houden rekening met de Schijf van Vijf, zodat u zonder veel moete gevarieerd en lekker eet. We kunnen met vele speciale wensen rekening houden: zo zijn veel van onze gerechten er ook zoutarm, gemalen, lactose- en glutenvrij of eiwitverrijkt. 

Maaltijdservice Coevorden heeft daarnaast soepen, toetjes, sappen, bijgerechten en wijn in het assortiment. Dat maakt de dag compleet!

maaltijdservice coevorden

Maaltijden laten bezorgen in Coevorden met Maaltijdservice.nl

U woont in Coevorden en zoekt een manier om makkelijk maar toch lekker en voedzaam te eten. Kies dan voor de maaltijdservice van Maaltijdservice.nl. Wij bezorgen dagelijks in Coevorden en omgeving.

We hanteren een bestelminimum van €27,50. Vanaf €40 wordt uw bestelling gratis verzonden. Bestel op een werkdag voor 12:00 en u kunt ervoor kiezen de maaltijden de volgende dag al te laten leveren. Maaltijdservice.nl wenst u smakelijk eten!

Maaltijden voor een ander bestellen

Bent u mantelzorger voor uw ouders of iemand anders in uw omgeving? Dit kan heel wat tijd en energie vragen. Bestel op Maaltijdservice.nl: in de tijd die u bespaart heeft u meer tijd voor echte zorg en aandacht. U kiest online eenvoudig de gewenste maaltijden uit en laat deze bezorgen op elke gewenste dag op elk gewenst adres in Coevorden of daarbuiten. De maaltijden hoeven alleen nog even opgewarmd en klaar!

Vrienden genieten van kant-en-klare maaltijden

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand