Maaltijdservice Coevorden

Met Maaltijdservice.nl krijgt u op de makkelijkste manier een smakelijke en gezonde maaltijd op tafel! Bij ons heeft u keuze uit ruim 150 koelverse gerechten die u bewaard in de koelkast en eenvoudig opwarmt in magnetron of oven. Bezorging in Coevorden op een dag naar keuze en geen abonnment vereist. Eet smakelijk!

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Coevorden: lekkerste magnetronmaaltijden

Bij het samenstellen van de maaltijden houden onze chefs zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groenten per maaltijd. Zo geniet u met de maaltijden van Maaltijdservice van gezonde maaltijden die goed van smaak zijn, wanneer het u uitkomt!

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Maaltijden laten bezorgen in Coevorden met Maaltijdservice.nl

U woont in Coevorden en zoekt een manier om makkelijk maar toch lekker en voedzaam te eten? Kies dan voor de maatlijden van Maaltijdservice.nl. Wij bezorgen dagelijks in Coevorden en omgeving.

We hanteren een bestelminimum van € 35. Vanaf € 50 wordt uw bestelling gratis verzonden. Bestel op een werkdag vóór 12.00 uur en u kunt ervoor kiezen de maaltijden de volgende dag al te laten bezorgen. Maaltijdservice.nl wenst u smakelijk eten!

Maaltijden voor een ander bestellen

Bent u mantelzorger voor uw ouders of iemand anders in uw omgeving? Dit kan heel wat tijd en energie vragen. Bestel op Maaltijdservice.nl: in de tijd die u bespaart heeft u meer tijd voor echte zorg en aandacht. U kiest online eenvoudig de gewenste maaltijden uit en laat deze bezorgen op elke gewenste dag op elk gewenst adres in Coevorden of daarbuiten. De maaltijden hoeven alleen nog even opgewarmd te worden en klaar!

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden