Maaltijdservice Den Bosch

Kost het u te veel moeite om boodschappen te doen en te koken, maar wilt u wel een lekkere maaltijd op tafel hebben ’s avonds? Bent u woonachtig in Den Bosch, dan is de Den Bosch maaltijdservice de ideale oplossing voor u.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Den Bosch: lekkere en gezonde maaltijden

De koks van Maaltijdservice.nl proberen zich zoveel als mogelijk te houden aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groenten. Hierdoor bevat uw maaltijd voldoende smaak, ook nadat u de maaltijd zelf heeft opgewarmd in de magnetron. Zo heeft u in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel staan, zonder dat dit u veel moeite kost.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch ;is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Een greep uit ons aanbod
 1. Standaard Kabeljauw in paprika-tomatensaus met groentemix en volkorenpasta
  Standaard
  Kabeljauw in paprika-tomatensaus met groentemix en volkorenpasta
  € 7,35
  Bekijk meer informatie
 2. Standaard Kiproti met aardappelen, boontjes en een gekookt eitje
  Standaard
  Kiproti met aardappelen, boontjes en een gekookt eitje
  € 6,70
  Bekijk meer informatie
 3. Standaard Gehaktbrood met tomaat, sperziebonen en aardappeltjes in de schil
  Standaard
  Gehaktbrood met tomaat, sperziebonen en aardappeltjes in de schil
  € 7,15
  Bekijk meer informatie
 4. Standaard Beef teriyaki met groenten chow mein en volkoren noodles
  Standaard
  Beef teriyaki met groenten chow mein en volkoren noodles
  € 7,95
  Bekijk meer informatie

> Bekijk alle gerechten

Afbeelding

Bestellen via maaltijdservice Den Bosch


Bestel voor minimaal €27,50, dan komen wij uw bestelling thuis bezorgen. Indien u voor €40 of meer bestelt rekenen wij geen verzendkosten. U ook altijd soep of toetjes aan de bestelling toevoegen, evenals sappen of wijn. Wist u dat u bij ons ook een maaltijdbox kunt bestellen?

Plaats uw Den Bosch maaltijdservice bestelling vóór 12.00 uur en onze bezorger kan de volgende dag tussen 08.00 en 13.00 uur al bij u langskomen in Den Bosch. Uiteraard bezorgen wij ook op andere plekken in Nederland. De koks van Maaltijdservice.nl wensen u alvast een smakelijk eten.

Verse maaltijden bij uw ouders laten bezorgen

Wilt u uw ouders graag helpen, maar heeft u weinig tijd? Onze bezorgservice is de uitkomst voor u. Kies thuis diverse maaltijden voor uw ouders welke u via de website kunt bestellen. Vul het adres van uw ouders in en reken online af. Wij zorgen ervoor dat uw ouders genieten van gevarieerde en gezonde maaltijden. Deze maaltijden worden bij uw ouders thuis in Den Bosch afgeleverd. Zij hoeven de maaltijden vervolgens alleen nog te verwarmen in de magnetron.

Afbeelding

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand