Maaltijdservice Den Bosch

Kost het u te veel moeite om boodschappen te doen en te koken, maar wilt u wel een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zetten? Bent u woonachtig in Den Bosch, dan is de Den Bosch maaltijdservice de ideale oplossing voor u.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Den Bosch: lekkere en gezonde maaltijden

De koks van Maaltijdservice.nl proberen zich zoveel als mogelijk te houden aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groenten. Hierdoor bevat uw maaltijd voldoende smaak, ook nadat u de maaltijd zelf heeft opgewarmd in de magnetron. Zo heeft u in een handomdraai een lekkere maaltijd op tafel staan, zonder dat dit u veel moeite kost.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen via maaltijdservice Den Bosch

Bestel voor minimaal € 35, dan komen wij uw bestelling thuis bezorgen. Indien u voor € 50 of meer bestelt, rekenen wij geen verzendkosten. U kunt ook altijd soepen of toetjes aan de bestelling toevoegen, evenals onze vele bijgerechten. Wist u dat u bij ons ook een maaltijdbox kunt bestellen?

Plaats uw Den Bosch maaltijdservice bestelling op een werkdag vóór 12.00 uur en onze bezorger kan de volgende dag tussen 08.00 en 12.00 uur al bij u langskomen in Den Bosch. Uiteraard bezorgen wij ook op andere plekken in Nederland. De koks van Maaltijdservice.nl wensen u alvast een smakelijk eten.

Verse maaltijden bij uw ouders laten bezorgen

Wilt u uw ouders graag helpen, maar heeft u weinig tijd? Onze bezorgservice is de uitkomst voor u. Kies thuis diverse maaltijden voor uw ouders welke u via de website kunt bestellen. Vul het adres van uw ouders in en reken online af. Wij zorgen ervoor dat uw ouders genieten van gevarieerde en gezonde maaltijden. Deze maaltijden worden bij uw ouders thuis in Den Bosch afgeleverd. Zij hoeven de maaltijden vervolgens alleen nog te verwarmen in de magnetron.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden