Maaltijdservice Den Haag

Wilt u graag een gevarieerde, gezonde en lekkere maaltijd, maar vindt u het lastig om deze maaltijd zelf te bereiden? Of is het voor u te zwaar om boodschappen te doen? Dan is Den Haag maaltijdservice van Maaltijdservice.nl ideaal voor u. Het enige dat u hoeft te doen is eenvoudig online de bestelling plaatsen en thuis de maaltijd opwarmen.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Den Haag: smaakvolle maaltijden

Bij het samenstellen van de maaltijden houden onze chefs zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groenten per maaltijd. Zo geniet u met de maaltijden van Maaltijdservice.nl van lekkere, gezonde én makkelijke maaltijden. Bezorgen kan wanneer het u uitkomt!

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Den Haag

Gebruik maken van onze maaltijdservice Den Haag? Om een bestelling te kunnen plaatsen, dient u voor minimaal € 35 te bestellen. In ons assortiment hebben wij ook diverse soepen, toetjes, sappen, bijgerechten en wijnen. Zo maakt u uw diner helemaal compleet. Deze kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen. Vanaf € 50 betaalt u geen verzendkosten.

Plaatst u uw bestelling op een werkdag vóór 12.00 uur, dan kunt er de volgende dag al van genieten. Bij ons kunt u tevens 14 dagen vooruit plannen. De chefs van Maaltijdservice.nl wensen u smakelijk eten.

Help uw vader en moeder met de maaltijden van Maaltijdservice.nl

Wanneer uw ouders niet meer in staat zijn een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten, biedt maaltijdservice Den Haag de uitkomst. U kunt eenvoudig maaltijden voor uw ouders bestellen en deze op het gewenste adres in Den Haag laten bezorgen. Zo hoeft u dus niet de maaltijden te bereiden of naar uw ouders te brengen: hier zorgen wij voor. Het enige dat u hoeft te doen is de maaltijden selecteren, het juiste afleveradres invoeren en online betalen.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden