Woont u in Den Haag?

Wilt u graag een gevarieerde, gezonde en lekkere maaltijd, maar vindt u het lastig om deze maaltijd zelf te bereiden? Of is het voor u te zwaar om boodschappen te doen? De Den Haag maaltijdservice van Maaltijdservice.nl is ideaal voor u. Het enige dat u hoeft te doen is eenvoudig online de bestelling plaatsen en thuis de maaltijd opwarmen.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Den Haag: smaakvolle maaltijden

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch ;is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Maaltijdservice Den Haag

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Den Haag

Gebruik maken van onze maaltijdservice Den Haag? Om een bestelling te kunnen plaatsen, dient u voor minimaal € 35 te bestellen. In ons assortiment hebben wij ook diverse soepen, toetjes, sappen, bijgerechten en wijnen. Zo maakt u uw diner helemaal compleet maken. Deze kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen. Vanaf € 50 betaalt u geen verzendkosten.

Plaatst u uw bestelling voor 12.00 uur dan kunt er de volgende dag al van genieten.Bij ons kunt u tevens 14 dagen vooruit plannen. De chefs van Maaltijdservice.nl wensen u een smakelijk eten.

Help uw vader en moeder met de maaltijden van Maaltijdservice.nl

Wanneer uw ouders niet meer in staat zijn een gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten, biedt maaltijdservice Den Haag de uitkomst. U kunt eenvoudig maaltijden voor uw ouders bestellen en deze op het gewenste adres in Den Haag laten bezorgen. Zo hoeft u dus niet de maaltijden te bereiden of naar uw ouders te brengen: hier zorgen wij voor. Het enige dat u hoeft te doen is de maaltijden selecteren, het juiste afleveradres invoeren en online betalen.

Vrienden genieten van kant-en-klare maaltijden

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand