Maaltijdservice Den Helder

Woont u in Den Helder en wilt u het koken liever aan een ander overlaten? Kost het u te veel moeite en energie om boodschappen te doen en vervolgens nog een hele maaltijd te bereiden? Maaltijdservice Den Helder bezorgt maaltijden bij u thuis, die u zelf online kunt kiezen. Zo staat er eenvoudig een lekkere maaltijd bij u op tafel.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Den Helder: lekkere koelvers maaltijden

Doordat de maaltijden van Maaltijdservice kant-en-klaar zijn, hoeft u deze alleen nog te verwarmen in de magnetron. Onze maaltijden zijn écht lekker en ook nog eens gezond. Bijna elke maaltijd bevat minimaal 150 gram groenten.Daarnaast proberen onze koks zoveel als mogelijk rekening te houden met de Schijf van Vijf. Kiest u dus voor de maaltijdservice Den Helder van Maaltijdservice.nl, dan kiest u voor een gevarieerde maaltijd welke wij veilig bij u thuis komen bezorgen.

Maaltijdservice Den Helder

Bestellen maaltijdservice Den Helder via Maaltijdservice.nl

Bestel nog voor 12.00 uur uw maaltijd bij maaltijdservice Den Helder, dan kunt u morgen al genieten van uw maaltijden. Wij leveren dinsdag tot en met zaterdag. Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u voor minimaal € 35 aan gerechten te selecteren. Wij hebben ook soepen, toetjes, sappen, bijgerechten en wijn in ons assortiment, deze kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen.

Vindt u het lastig om zelf te kiezen? Probeer dan eens onze maaltijdbox. De koks van Maaltijdservice.nl wensen u een smakelijk eten.

Maaltijden bezorgen ouderen: help uw ouders met Maaltijdservice

Zijn uw ouders niet meer in staat zelf boodschappen te doen of gezond te koken? De bezorgservice van Maaltijdservice is dan precies wat u zoekt. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf een bestelling te plaatsen. Tijdens het afrekenen kunt u zelf het afleveradres in Den Helder kiezen. Vul hier het adres van uw ouders in en dan leveren wij de gezonde maaltijden daar af.

Met vrienden genieten van een kant-en-klare maaltijd

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand