Maaltijdservice Deurne

Maaltijdservice.nl is uw adres voor smaakvolle en gezonde maaltijden en andere gerechten. De maaltijden worden kant-en-klaar gekoeld bij u aan huis afgeleverd: ideaal als u geen zin, tijd of mogelijkheid heeft om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Bestel uw maaltijden online en laat ze desgewenst al de volgende dag bezorgen, op elk mogelijk adres in Deurne.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Deurne levert gevarieerde gerechten

Woont u in Deurne, dan kunt u maaltijden en meer bestellen op Maaltijdservice.nl. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan maaltijden, soepen, toetjes en andere kant-en-klare gerechten. Alle gerechten worden bereid door professionele koks. Maaltijden worden bereid volgens de Schijf van Vijf en bevatten in de regel minimaal 150 gram groente. Van inkoop tot levering is alles zo ingericht dat de maaltijden vers en lang houdbaar bij u kunnen worden bezorgd.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Maaltijden bestellen bij Maaltijdservice Deurne

Wilt u ook gebruik maken van het gemak van maaltijdservice Deurne? Bestel dan maaltijden naar keuze of kies voor een maaltijdbox. U kunt uw bestelling naar wens aanvullen met soepen, toetjes en bijgerechten. De minimale bestelwaarde is € 35 en vanaf € 50 bezorgen we de maaltijden gratis.

Vul het gewenste bezorgadres in en betaal veilig online via iDEAL, met de strippenkaart of met automatische incasso. Als u op een werkdag vóór 12.00 uur bestelt, ontvangt u desgewenst de volgende dag uw maaltijden aan huis. De koks van Maaltijdservice.nl wensen u smakelijk eten.

Maaltijden bestellen: ook voor uw ouders of iemand anders

Zijn uw ouders of grootouders niet meer in staat om zelf hun maaltijden te bereiden? En wilt u hen graag helpen zodat ze toch dagelijks van lekker eten kunnen genieten? Wij bezorgen onze maaltijden ook gewoon bij anderen in Deurne. Kies online de maaltijden voor uw (groot)ouders uit en wij zorgen ervoor dat de maaltijden bij hen aan de deur worden afgeleverd. Even opwarmen in de magnetron of oven en genieten maar.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden