Maaltijdservice Deventer

Houdt u op het gebied van avondeten van een lekkere en gezonde maaltijd? Maar kunt u niet zo goed koken of houdt u er helemaal niet van om dat te doen? Maak dan slim gebruik van onze maaltijdservice als u in Deventer woont. Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over wat u ’s avonds op tafel zet. Kies de maaltijden online uit en wij leveren deze af op het door u ingevulde adres.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Deventer levert gevarieerde gerechten

Als u in Deventer woont, kunt u gebruikmaken van onze gevarieerde maaltijdservice. Wij bieden altijd een ruim assortiment aan maaltijden. Elk gerecht is bereid door een van onze professionele koks. Zo’n maaltijd is bereid met de Schijf van Vijf in het achterhoofd. En daarbij bevat elke maaltijd minimaal 150 gram groente. En dat draagt bij aan de aanbevolen hoeveelheid die u dagelijks nodig heeft.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Maaltijden bestellen bij Maaltijdservice Deventer

Wilt u ook gebruikmaken van het gemak van maaltijdservice Deventer? Bestel dan voor minimaal € 35 aan maaltijden. Of vul uw bestelling aan met onze soepen, toetjes en bijgerechten. Vanaf € 50 is de bezorging gratis. Vul het gewenste bezorgadres in en betaal veilig online via iDEAL, met de strippenkaart of via automatische incasso. Als u vóór 12.00 uur bestelt kunt u de maatijden desgewenst de volgende dag nog in huis hebben.

De koks van Maaltijdservice.nl wensen u smakelijk eten!

Maaltijden bestellen: ook voor uw ouders of iemand anders

Zijn uw ouders of grootouders niet meer in staat om zelf hun maaltijden te bereiden? En wilt u hen graag helpen zodat ze toch dagelijks van lekker eten kunnen genieten? Wij bezorgen onze maaltijden ook gewoon bij anderen. Kies online de maaltijden voor uw (groot)ouders uit en wij zorgen ervoor dat de maaltijden bij hen aan de deur worden afgeleverd. Even opwarmen in de magnetron of oven en genieten maar.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden