Koelverse maaltijden aan huis

Bent u op zoek naar een koelverse maaltijd aan huis? Maaltijdservice biedt u een groot aanbod aan koelverse maaltijden. U kunt alle maaltijden in de koelkast bewaren. De meeste maaltijden kunt u naar wens ook in de diepvries bewaren. Of u nu zin heeft in een rundertartaartje met sperziebonen of gebakken zalmfilet met spinazie, wij bezorgen de maaltijden aan huis. U hoeft de maaltijd alleen nog maar te verwarmen en u kunt direct aan tafel.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Wat is een koelverse maaltijd?

Een koelverse maaltijd is een maaltijd die door onze koks met zoveel mogelijk verse ingrediënten wordt bereid. Daarnaast wordt er waar mogelijk rekening gehouden met minimaal 150 gram groenten per maaltijd. De koks en diëtisten houden bij het samenstellen van de maaltijden rekening met De Schijf Van Vijf.

De maaltijden bewaart u het beste in de koelkast, maar als u deze op een later moment die maand wilt eten kunt u de maaltijden ook invriezen. De kant-en-klaar maaltijden van Maaltijdservice.nl zorgen er voor dat u dagelijks kunt genieten van een heerlijk diner.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Lekkere koelverse maaltijden voor ouderen

Onze koelverse maaltijden bieden onder andere uitkomst als het koken u te veel moeite kost. Soms lukt het niet meer om boodschappen te doen. Ook dan is onze service een hele goede oplossing. We hebben namelijk een ruim assortiment, ook voor een lekkere kop soep, een heerlijk toetje en een glaasje wijn! Onze koks bereiden met passie een gezonde én lekkere maaltijd voor u en houden daarbij rekening met eventuele dieetwensen. Eet u gluten- of lactosevrij, zoutarm, eiwit(ver)rijkt, gemalen, of vegetarisch? Wij hebben voor ieder dieet passende gerechten.

De koelverse maaltijden voor senioren zijn eenvoudig te bestellen en snel bij u thuisbezorgd. Voor het plaatsen van een bestelling dient u een account te hebben. U maakt hier eenvoudig en snel een account aan. Hulp nodig bij het aanmaken van een account? Neem dan contact met ons op. Houd er rekening mee dat we een minimaal bestelbedrag hanteren van € 35. Er wordt dan € 5,75 aan verzendkosten in rekening gebracht. Vanaf € 50 kunt u gebruik maken van gratis verzending.

Koelverse maaltijden bestellen voor een ander?

Neemt u een deel van de zorg van uw ouders of iemand anders op u? Dit kost een hoop tijd en energie. Wij nemen de taak van het doen van de boodschappen en het koken graag op ons. Door voor uw ouders of iemand anders bij ons de maaltijden te bestellen hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. U heeft het waarschijnlijk al druk genoeg met het regelen van allerlei andere zaken. Via onze website kunt er voor zorgen dat uw ouders, kennis of vriend gezonde en lekkere maaltijden thuisbezorgd krijgt, zonder gedoe! Omdat we in heel Nederland leveren op dinsdag tot en met zaterdag tussen 8.00 en 13.00 zijn we heel erg flexibel. U plaatst een bestelling, onze koks gaan aan de slag, wij bezorgen het op het door u opgegeven adres en vervolgens hoeft de maaltijd alleen nog maar verwarmd te worden. Eet Smakelijk!

Plaats u een bestelling op weekdagen vóór 12:00, dan kunt u deze al de volgende dag laten bezorgen. Zo flexibel zijn wij! U kunt tot 14 dagen vooruit bestellen, dat is ook heel erg fijn. Maaltijdservice.nl wenst u smakelijk eten.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden