Vandaag besteld, morgen in huis

Koelverse maaltijden aan huis

Bent u op zoek naar een koelverse maaltijd aan huis? Maaltijdservice biedt u een groot aanbod aan koelverse maaltijden. Of u nu zin heeft in een rundertartaartje met sperziebonen of gebakken zalmfilet met spinazie. Wij bezorgen de maaltijden bij u thuis. U hoeft de maaltijd alleen nog maar op te warmen en kunt direct aan tafel.

Wat is een koelverse maaltijd?

Een koelverse maaltijd is een maaltijd die door onze koks met zoveel mogelijk verse groenten wordt bereid. Elke maaltijd bevat ongeveer 150 gram groenten en onze chefs houden bij het samenstellen van de maaltijden rekening met de schijf van vijf. De maaltijden bewaart u in de koelkast, maar als u deze op een later moment die maand wilt eten kunt u de maaltijden ook invriezen. Dankzij onze koelverse maaltijden hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het doen van boodschappen of koken.

Smaakvolle koelverse maaltijden voor ouderen

Onze koelverse maaltijden bieden uitkomst als het koken u zelf te veel moeite kost. Onze chefs bereiden met passie een gezonde en smaakvolle maaltijd voor u en houden daarbij rekening met uw wensen. Eet u glutenvrij, zoutarm of vegetarisch? Wij hebben voor ieder dieet passende gerechten.

De koelverse maaltijden voor senioren zijn eenvoudig te bestellen en snel bij u thuisbezorgd. Voor het plaatsen van een bestelling dient u tenminste vier maaltijden te kiezen. Vervolgens kunt u naar eigen wens nog soepen en toetjes aan de bestelling toevoegen.

Koelverse maaltijden bestellen voor een ander?

Neemt u een deel van de zorg van uw ouders op u? Dit kost een hoop tijd en energie. Maak gebruik van de maaltijden van Maaltijdservice: zo bespaart u tijd die u anders zou besteden aan het koken van een maaltijd. Kies online verschillende maaltijden uit en laat deze bezorgen op het adres van uw ouders. Zij hoeven de maaltijden dan alleen nog op te warmen in de magnetron en kunnen direct aan tafel.

Plaats uw bestelling van 12:00, dan geniet u hier de volgende dag al van. Maaltijdservice wenst u een smakelijk eten.