Vandaag besteld, morgen in huis

Diepvriesmaaltijd aan huis

Komt het u niet goed uit om elke avond zelf te koken? Met de diepvriesmaaltijden van Maaltijdservice heeft u binnen enkele minuten een gezond en smaakvol gerecht op tafel staan. Het enige dat u thuis hoeft te doen, is de diepvriesmaaltijd opwarmen.

Diepvriesmaaltijden voor senioren

Heeft u moeite met het bereiden van gezonde en smaakvolle gerechten? Kost koken u te veel moeite en tijd? Via Maaltijdservice bestelt u eenvoudige diepvriesmaaltijden voor een lage prijs. Bestel meerdere diepvriesmaaltijden tegelijk, bewaar ze in uw koelkast of vriezer en u hoeft u geen zorgen meer te maken over boodschappen en koken. 

Smaakvolle diepvriesmaaltijden voor ouderen

Onze chefs bereiden de diepvriesmaaltijden dagelijks met verse ingrediënten. De Schijf van Vijf wordt al basis gebruikt én elke diepvriesmaaltijd bevat minimaal 150 gram groente. Hierdoor ontvangt u smaakvolle en gezonde diepvriesmaaltijden aan huis. 

Uw ouders helpen? Bestel maaltijden via Maaltijdservice.nl

Neemt u een deel van de zorg van uw ouders op u? Dit kost een hoop tijd en energie. Maak gebruik van de maaltijden van Maaltijdservice: zo bespaart u tijd die u anders zou besteden aan het koken van een maaltijd. Kies online verschillende maaltijden uit en laat deze bezorgen op het adres van uw ouders. Zij hoeven de maaltijden dan alleen nog op te warmen in de magnetron.

 

Diepvriesmaaltijd bestellen

De diepvriesmaaltijden voor senioren zijn eenvoudig te bestellen en snel bij u thuis bezorgd. Kies minimaal vier diepvriesmaaltijden om een bestelling te kunnen plaatsen, soepen en toetjes kunt u naar eigen wens toevoegen aan de bestelling.

Bestel uw diepvriesmaaltijden voor 12.00 uur en u geniet er de volgende dag al van. Maaltijdservice wenst u een smakelijk eten.