Maaltijdservice Drachten

Woont u in Drachten en wilt u graag maaltijden thuis laten bezorgen? Het kan zijn dat het koken u minder goed afgaat dan gehoopt of dat het u te veel kracht kost om boodschappen te doen. Geldt dit voor u, dan is de maaltijdservice Drachten een goede optie voor u.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Drachten: lekkere kant-en-klaar maaltijden

De maaltijden van Maaltijdservice.nl zijn kant-en-klare koelvers maaltijden. Het enige wat u na ontvangst van de maaltijden nog hoeft te doen, is deze opwarmen in de magnetron. De chefs van Maaltijdservice.nl proberen zich zoveel als mogelijk te houden aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Ook bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groenten, wat bijdraagt aan de aanbevolen hoeveelheid groente per dag. Hierdoor geniet u van vers gemaakte en lekkere maaltijden.

Maaltijdservice Drachten

Bestellen maaltijdservice Drachten via Maaltijdservice.nl

U kunt met vele wensen bij Maaltijdservice.nl terecht. Woont u in Drachten, maak dan gebruik van onze maaltijdservice Drachten. Ook op andere plekken in het land bezorgen wij onze maaltijden. Heeft u speciale dieetwensen? Gluten- of lactosevrij, eiwitrijk, gemalen en zoutarm: onze koks bereiden het allemaal.

Bestel op werkdagen voor 12.00 uur, wij bezorgen het de volgende dag al bij uw gewenste adres in Drachten. U kunt bij ons tot 14 dagen vooruit bestellen. Maaltijdservice.nl wenst u een smakelijk eten.

Maaltijden thuisbezorgen ouderen: bestel voor uw ouder(s)

Zijn uw ouders of grootouders niet meer in staat om zelf hun maaltijden te bereiden? En wilt u hen graag helpen zodat ze toch dagelijks van lekker eten kunnen genieten? Wij bezorgen onze maaltijden ook gewoon bij anderen. Kies online de maaltijden voor uw (groot)ouders uit en wij zorgen er voor dat de maaltijden bij hen aan de deur worden afgeleverd in Drachten. Even opwarmen in de oven of magnetron en genieten maar.

Met vrienden genieten van een kant-en-klare maaltijd

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand