Maaltijdservice Drachten

Het kan zijn dat het koken u minder goed afgaat dan gehoopt of dat het u te veel kracht kost om boodschappen te doen. Geldt dit voor u, dan is de maaltijdservice Drachten een goede optie voor u. Wij bezorgen kant-en-klare maaltijden aan huis in Drachten en omgeving.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Drachten: lekkere kant-en-klaar maaltijden

De maaltijden van Maaltijdservice.nl zijn kant-en-klare koelverse maaltijden. Het enige wat u hoeft te doen, is de maaltijden opwarmen in de magnetron. De chefs van Maaltijdservice.nl proberen zich zoveel als mogelijk te houden aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Ook bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groenten, wat bijdraagt aan de aanbevolen hoeveelheid groente per dag. Hierdoor geniet u van vers gemaakte en lekkere maaltijden.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen maaltijdservice Drachten via Maaltijdservice.nl

Wilt u ook gebruikmaken van het gemak van maaltijdservice Drachten? Bestel dan voor minimaal € 35 aan maaltijden. Of vul uw bestelling aan met onze soepen, toetjes en bijgerechten. Vanaf € 50 is de bezorging gratis. Vul het gewenste bezorgadres in en betaal veilig online via iDEAL, met de strippenkaart of via automatische incasso. Als u vóór 12.00 uur bestelt, bezorgen wij uw maaltijden desgwenst al op het door u gekozen adres in Drachten. 

De koks van Maaltijdservice.nl wensen u smakelijk eten!

Maaltijden thuisbezorgen ouderen: bestel voor uw ouder(s)

Zijn uw ouders of grootouders niet meer in staat om zelf hun maaltijden te bereiden? En wilt u hen graag helpen zodat ze toch dagelijks van lekker eten kunnen genieten? Wij bezorgen onze maaltijden ook gewoon bij anderen. Kies online de maaltijden voor uw (groot)ouders uit en wij zorgen ervoor dat de maaltijden bij hen aan de deur worden afgeleverd in Drachten. Even opwarmen in de magnetron of oven en genieten maar.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden