Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Drachten

Woont u in Drachten en wilt u graag maaltijden thuis laten bezorgen? Het kan zijn dat het koken u minder goed afgaat dan gehoopt of dat het u te veel kracht kost om boodschappen te doen. Geldt dit voor u, dan is de maaltijdservice Drachten een goede optie voor u.

Maaltijdservice Drachten: smaakvolle kant-en-klaar maaltijden

De maaltijden van Maaltijdservice.nl zijn kant-en-klare koelvers maaltijden. Het enige dat u na ontvangst van de maaltijden nog hoeft te doen, is deze opwarmen in de magnetron. Vraagt u zich af of een magnetronmaaltijd wel smaakvol is? De chefs van Maaltijdservice.nl proberen zich zoveel als mogelijk te houden aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Ook bevat bijna elke maaltijd minimaal 150 gram groente, wat bijdraagt aan de aanbevolen hoeveelheid groente per dag. Hierdoor geniet u van vers gemaakte en smaakvolle maaltijden. 

Maaltijden thuisbezorgen ouderen: bestel voor uw ouder(s)

Wilt u gebruikmaken van onze warme maaltijden aan huis voor ouderen, maar hoeft u zelf geen maaltijd van Maaltijdservice? U kunt bij ons eenvoudig maaltijden voor uw ouder(s) bestellen. Kies zelf het gewenste afleveradres in Drachten: dit hoeft dus niet uw eigen adres te zijn. Zo kunt u ook eenvoudig onze maaltijden bestellen voor iemand anders.    

Bestellen maaltijdservice Drachten via Maaltijdservice.nl

U kunt met vele wensen bij Maaltijdservice.nl terecht. Woont u in Drachten, maak dan gebruik van onze maaltijdservice Drachten. Ook op andere plekken in het land bezorgen wij onze maaltijden. Heeft u speciale dieetwensen? Gluten- of lactosevrij, eiwitrijk, gemalen en zoutarm: onze chefs bereiden het allemaal.

Bestel voor 12.00 uur minimaal vier hoofdgerechten, wij bezorgen het de volgende dag al bij uw gewenste adres in Drachten. Maaltijdservice.nl wenst u een smakelijk eten.