Maaltijdservice Ede

Boodschappen doen vergt veel kracht en energie, dit kan een flinke klus zijn wanneer u slecht ter been bent. Doet u liever geen zware boodschappen of gaat het koken u niet zo goed af? Wanneer u in Ede woont is onze maaltijdservice de perfecte oplossing voor u. U bestelt eenvoudig online de gewenste maaltijden, deze worden bij u aan de deur afgeleverd en u hoeft de maaltijden alleen nog op te warmen in de magnetron. Eet smakelijk!

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Ede: smaakvolle kant-en-klaar maaltijden

De maaltijden die u bij Maaltijdservice.nl bestelt bevatten bijna allemaal minimaal 150 gram groenten. Daarnaast proberen onze koks zich zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf te houden. Hierdoor geniet u van gezonde en smaakvolle maaltijden.

Ook met uw dieetwensen kunt u bij maaltijdservice Ede terecht. Zo bereiden onze chefs regelmatig maaltijden gluten- of lactosevrij, eiwit(ver)rijk(t), gemalen of zoutarm. Heeft u hier vragen over of andere wensen, neem dan vrijblijvend contact op met ons

Maaltijdservice Ede

Bestellen maaltijdservice Ede via Maaltijdservice.nl

U kunt met vele wensen bij Maaltijdservice.nl terecht. Woont u in Ede, maak dan gebruik van onze maaltijdservice Ede. Ook op andere plekken in het land bezorgen wij onze maaltijden. Heeft u speciale dieetwensen? Gluten- of lactosevrij, eiwitrijk, gemalen en zoutarm: onze koks bereiden het allemaal.

Bestel op werkdagen voor 12.00 uur, wij bezorgen het de volgende dag al bij uw gewenste adres in Ede. U kunt bij ons tot 14 dagen vooruit bestellen. Maaltijdservice.nl wenst u een smakelijk eten.

Bestellen voor uw ouder(s) bij Maaltijdservice

Zijn uw ouders of grootouders niet meer in staat om zelf hun maaltijden te bereiden? En wilt u hen graag helpen zodat ze toch dagelijks van lekker eten kunnen genieten? Wij bezorgen onze maaltijden ook gewoon bij anderen. Kies online de maaltijden voor uw (groot)ouders uit en wij zorgen er voor dat de maaltijden bij hen aan de deur worden afgeleverd in Ede. Even opwarmen in de oven of magnetron en genieten maar.

Met vrienden genieten van een kant-en-klare maaltijd

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand