Maaltijdservice Ede

Wilt u graag gevarieerd en lekker van een maaltijd genieten, maar heeft u moeite om zo’n maaltijd zelf te bereiden? Maak gebruik van de maaltijdservice Ede van Maaltijdservice.nl en geniet elke avond van een nieuwe en lekkere maaltijd. U hoeft de maaltijd alleen te bestellen en op te warmen, de rest regelen wij voor u.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Ede: smaakvolle kant-en-klaar maaltijden

De maaltijden die u bij Maaltijdservice.nl bestelt bevatten bijna allemaal minimaal 150 gram groenten. Daarnaast proberen onze koks zich zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de Schijf van Vijf te houden. Hierdoor geniet u van gezonde en smaakvolle maaltijden.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden. Heeft u hier vragen over of andere wensen, neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Bestellen maaltijdservice Ede via Maaltijdservice.nl

U kunt met vele wensen bij Maaltijdservice.nl terecht. Woont u in Ede, maak dan gebruik van onze maaltijdservice Ede. Ook op andere plekken in het land bezorgen wij onze maaltijden. Heeft u speciale dieetwensen? Gluten- of lactosevrij, eiwitrijk, gemalen en zoutarm: onze koks bereiden het allemaal.

Bestel voor minimaal € 35 aan maaltijden, soepen, toetjes en bijgerechten. Door de lange houdbaarheid kunt u ook gerust voor een langere periode vooruit bestellen. Vanaf € 50 is de bezorging gratis. 

Bestel op werkdagen vóór 12.00 uur, en wij bezorgen uw maaltijden desgewenst de volgende dag al op het gewenste adres in Ede. Maaltijdservice.nl wenst u een smakelijk eten!

Bestellen voor uw ouder(s) bij Maaltijdservice

Zijn uw ouders of grootouders niet meer in staat om zelf hun maaltijden te bereiden? En wilt u hen graag helpen zodat ze toch dagelijks van lekker eten kunnen genieten? Wij bezorgen onze maaltijden ook gewoon bij anderen. Kies online de maaltijden voor uw (groot)ouders uit en wij zorgen ervoor dat de maaltijden bij hen aan de deur worden afgeleverd in Ede. Even opwarmen in de magnetron of oven en genieten maar.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden