Maaltijdservice Eindhoven

Woont u in Eindhoven en wilt u graag een gezonde en smaakvolle maaltijd tijdens het avondeten? Maar vindt u het lastig deze maaltijd zelf te bereiden? Maak dan gebruik van de maaltijdservice Eindhoven van Maaltijdservice.nl. U heeft ruime keuze uit maaltijden, zo zit er altijd iets tussen naar uw wensen.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Eindhoven: lekkere maaltijden

Kiest u voor de Eindhoven maaltijdservice van Maaltijdservice.nl, dan kiest u voor een smaakvolle en gezonde maaltijd. Onze koks proberen zich namelijk zoveel als mogelijk aan de uitgangspunten van de Schijf van Vijf te houden. Ook proberen ze het grootste deel van de maaltijden te voorzien van 150 gram groente.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Eindhoven

Woont u in Eindhoven en wilt u graag gebruik maken van een Eindhovense maaltijdservice? Selecteer voor minimaal € 35 aan gerechten om een bestelling te kunnen plaatsen. Of vul uw bestelling aan met onze soepen, toetjes of bijgerechten. Vanaf € 50 bezorgen we gratis. 

Plaatst u uw bestelling vóór 12.00 uur op een doordeweekse dag? Dan kunnen wij desgewenst de volgende dag de maaltijden al leveren. De koks van Maaltijservice.nl wensen u smakelijk eten!

Maaltijden bezorgen ouderen: help uw ouders met Maaltijdservice

Zijn uw ouders niet meer in staat zelf boodschappen te doen of gezond te koken? De bezorgservice van Maaltijdservice.nl is dan precies wat u zoekt. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf een bestelling te plaatsen. Tijdens het afrekenen kunt u zelf het afleveradres in Eindhoven kiezen. Vul hier het adres van uw ouders in en dan leveren wij de gezonde maaltijden daar af.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden