Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Eindhoven

Woont u in Eindhoven en wilt u graag een gezonde en smaakvolle maaltijd tijdens het avondeten? Maar vindt u het lastig deze maaltijd zelf te bereiden? Gaat het u minder goed af dan gehoopt? Maak dan gebruik van de maaltijdservice Eindhoven van Maaltijdservice.nl. U heeft ruime keuze uit maaltijden, zo zit er altijd iets tussen naar uw wensen.

Maaltijdservice Eindhoven: smaakvolle maaltijden

Kiest u voor de Eindhoven maaltijdservice van Maaltijdservice.nl, dan kiest u voor een smaakvolle maaltijd. Onze chefs proberen zich namelijk zoveel als mogelijk aan de uitgangspunten van de Schijf van Vijf te houden. Ook proberen ze het grootste deel van de maaltijden te voorzien van 150 gram groente.

Bent u vegetarisch? Heeft u speciale dieetwensen? Bij de Eindhoven maaltijdservice van Maaltijdservice.nl is dit geen probleem. Wij bereiden namelijk ook gluten- en lactosevrije maaltijden, zoutarme maaltijden, gemalen maaltijden of eiwitrijke maaltijden. Heeft u andere wensen voor uw maaltijd? U kunt altijd contact met ons opnemen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Maaltijden bezorgen ouderen: help uw ouders met Maaltijdservice

Zijn uw ouders niet meer in staat zelf boodschappen te doen of gezond te koken? De bezorgservice van Maaltijdservice is dan precies wat u zoekt. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf een bestelling te plaatsen. Tijdens het afrekenen kunt u zelf het afleveradres in Eindhoven kiezen. Vul hier het adres van uw ouders in en dan leveren wij de gezonde maaltijden daar af. 

 

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Eindhoven

Wilt u morgen al genieten van de maaltijdservice Eindhoven van Maaltijdservice.nl? Plaats uw bestelling dan voor 12.00 en wij bezorgen het de volgende dag tussen 08.00 en 13.00 uur. 

Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u minimaal vier hoofdgerechten te bestellen. Soepen en toetjes kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen. De chefs van Maaltijdservice.nl wensen u een smakelijk eten.