Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Emmen

Vindt u het ook fijn om smaakvolle en gezonde maaltijden tijdens het avondeten op tafel te hebben? Maar lukt het u niet altijd om zo’n maaltijd zelf te bereiden? Voor iedereen die in Emmen woont, is onze maaltijdservice precies wat zij nodig hebben. U kunt bij ons namelijk eenvoudig online maaltijden bestellen en ze vervolgens thuis opwarmen in de oven of de magnetron. Laat u ook keer op keer verrassen door de lekkerste maaltijden van Maaltijdservice Emmen of plaats een bestelling als u iemand kent die hier zelf niet toe in staat is. 

Geniet bij Maaltijdservice Emmen van smaakvolle maaltijden

Elke maaltijd van Maaltijdservice Emmen is gezond, smaakvol en zeer gevarieerd voor u samengesteld. Al het eten wordt namelijk bereid door professionele chefs. De Schijf van Vijf vormt voor hen het uitgangspunt voor de gerechten die ze maken. Bovendien bevatten de meeste maaltijden ook minimaal 150 gram aan groente.

Heeft u speciale dieetwensen? Dat vormt voor ons geen enkel probleem. Elke dag bereiden wij diverse maaltijden die bijvoorbeeld gluten- en lactosevrij, zoutarm, gemalen, gemalen zoutarm en eiwitrijk zijn. En ook bij andere wensen, diëten of allergieën kunt u gewoon contact met ons opnemen. We kijken dan samen naar wat voor uw situatie de mogelijkheden zijn.

Maaltijden bezorgen aan uw ouders door Maaltijdservice Emmen

Zijn uw ouders niet meer in staat om zelf boodschappen te doen of hebben zij niet meer de energie om dagelijks gezond te koken? Als ze in Emmen wonen is Maaltijdservice.nl precies waar u naar op zoek bent. Vul bij uw bestelling eenvoudigweg het adres van uw ouders in. U betaalt de maaltijden online en wij bezorgen ze bij uw ouders aan de deur.

Bestel ook bij Maaltijdservice.nl in Emmen

Wilt u uw ouders morgen al laten genieten van de uitgebreide Maaltijdservice in Emmen? Plaats uw bestelling dan voor 12.00 uur en wij bezorgen deze de volgende dag al. U kunt eenvoudig betalen met behulp van iDEAL. Let wel op: om een bestelling te kunnen plaatsen, dient u minimaal vier hoofdgerechten bestellen. Onze soepen en toetjes kunt u naar eigen wens aan uw bestelling toevoegen. Ervaar onze maaltijden zelf en bestel uw lievelingsgerechten!