Maaltijdservice Emmen

Vindt u het ook fijn om smaakvolle en gezonde maaltijden op tafel te zetten tijdens de avondmaaltijd? Maar lukt het u niet altijd om zo’n maaltijd zelf te bereiden? Voor iedereen die in Emmen woont, is onze maaltijdservice de oplossing. U kunt bij ons namelijk eenvoudig online maaltijden bestellen en ze vervolgens thuis opwarmen in de magnetron of oven. Laat u keer op keer verrassen door de lekkerste maaltijden van Maaltijdservice Emmen. Of plaats een bestelling voor iemand in uw omgeving die hier zelf niet toe in staat is.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Geniet bij Maaltijdservice Emmen van lekkere maaltijden

Elke maaltijd van Maaltijdservice Emmen is gezond, smaakvol en zeer gevarieerd. Al het eten wordt namelijk bereid door professionele koks en samengesteld door diëtisten. De Schijf van Vijf vormt voor hen het uitgangspunt voor de gerechten. Bovendien bevatten de meeste maaltijden ook minimaal 150 gram aan groenten.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestel ook bij Maaltijdservice.nl in Emmen

Woont u in Emmen, maak dan gebruik van onze maaltijdservice Emmen. U kunt met vele wensen bij Maaltijdservice.nl terecht. Heeft u speciale dieetwensen? Gluten- of lactosevrij, eiwitrijk, gemalen en zoutarm: onze koks bereiden het allemaal.

Bestel voor minimaal € 35 aan maaltijden en kies zelf de gewenste bezorgdag. Wanneer u op werkdagen vóór 12.00 uur bestelt, kunnen we uw maaltijden desgewenst de volgende dag al op het door u gekozen adres in Emmen bezorgen. Bij bestellingen vanf € 50 is de bezorging gratis. Maaltijdservice.nl wenst u een smakelijk eten.

Maaltijden bezorgen bij uw ouders door Maaltijdservice Emmen

Zijn uw ouders niet meer in staat om zelf boodschappen te doen of hebben zij niet meer de energie om dagelijks gezond te koken? Als ze in Emmen wonen is Maaltijdservice.nl precies waar u naar op zoek bent. Bestel gemakkelijk via de website, vul het adres van uw ouders in en betaal direct met iDEAL. Of bestel telefonisch, dan maken wij direct alles in orde en bezorgen we alles bij uw ouders aan de deur.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden