Maaltijdservice Enschede

Vindt u het ook fijn om smaakvolle en gezonde maaltijden op tafel te zetten tijdens het avondeten? Maar lukt het u niet altijd om zo’n maaltijd zelf te bereiden? Voor iedereen die in Enschede woont, is onze maaltijdservice de oplossing. U kunt bij ons namelijk eenvoudig online maaltijden bestellen en ze vervolgens thuis opwarmen in de magnetron of oven. Laat u keer op keer verrassen door de lekkerste maaltijden van Maaltijdservice Enschede. Of plaats een bestelling voor iemand die hier zelf niet toe in staat is.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Geniet bij Maaltijdservice Enschede van lekkere maaltijden

Bij het samenstellen van de maaltijden houden onze chefs zoveel mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groenten per maaltijd. Zo geniet u met de maaltijden van Maaltijdservice van gezonde, lekkere en gevarieerde maaltijden!

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestel ook bij Maaltijdservice.nl in Enschede

Woont u in Enschede, maak dan gebruik van onze maaltijdservice Enschede. U kunt met vele wensen bij Maaltijdservice.nl terecht. Heeft u speciale dieetwensen? Gluten- of lactosevrij, eiwitrijk, gemalen en zoutarm: onze koks bereiden het allemaal.

Bestel voor minimaal€ 35aan maaltijden, soepen, toetjes en bijgerechten en kies altijd zelf de gewenste bezorgdag. Als u op werkdagen vóór 12.00 uur bestelt, kunnen we uw maaltijden desgewenst de volgende dag al bezorgen. Bij bestellingen vanaf € 50 is de bezorging gratis. Maaltijdservice.nl wenst u een smakelijk eten!

Maaltijden bezorgen bij uw ouders door Maaltijdservice Enschede

Zijn uw ouders niet meer in staat om zelf boodschappen te doen of hebben zij niet meer de energie om dagelijks gezond te koken? Als ze in Enschede wonen is Maaltijdservice.nl precies waar u naar op zoek bent. Bestel eenvoudig onlinen, vul het adres van uw ouders in en betaal direct met iDEAL. Of bestel telefonisch en wij maken alles direct in orde. Dan worden de maaltijden koelvers bij uw ouders aan de deur bezorgd. 

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden