Maaltijdservice Ferwert

Met Maaltijdservice.nl krijgt u op de makkelijkste manier een smakelijke en gezonde maaltijd op tafel! Bij ons heeft u keuze uit ruim 150 koelverse gerechten die u bewaard in de koelkast en eenvoudig opwarmt in magnetron of oven. Bezorging in Ferwert op een dag naar keuze en geen abonnment vereist. Eet smakelijk!

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Ferwert: geniet van smaakvolle maaltijden

De maaltijden van Maaltijdservice Ferwert zijn gezond, smaakvol en gevarieerd. De maaltijden worden bereid door professionele koks en szorgvuldig samengesteld door onze diëtisten. Zij proberen zich zoveel mogelijk te houden aan de uitgangspunten van de Schijf van Vijf. Daarnaast bevatten de meeste maaltijden ook minimaal 150 gram groenten.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Ferwert

Wilt u morgen al genieten van de maaltijdservice Ferwert van Maaltijdservice.nl? Plaats uw bestelling dan op werkdagen vóór 12.00 uur en wij bezorgen deze desegwenst de volgende dag al tussen 08.00 en 12.00 uur bij u thuis in Ferwert.

Bestel voor minimaal € 35 aan maaltijden, soepen, toetjes en bijgerechten. Betalen kan gemakkelijk via iDEAL, een strippenkaart of automatische incasso. Bij bestellingen vanaf € 50 is de bezorging gratis. De koks van Maaltijdservice.nl wensen u smakelijk eten!

Maaltijden bezorgen aan ouderen door Maaltijdservice Ferwert

Is uw vader, moeder, vriend of vriendin niet meer in staat om zelf een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Bestel dan maaltijden van Maaltijdservice Ferwert voor uw ouders of andere naasten. Het kost u weinig moeite en u weet zeker dat zij van een goede maaltijd genieten. Het enige dat zij nog hoeven te doen is de maaltijd opwarmen in de magnetron of oven. Vul bij het bestellen het gewenste adres in Ferwert in en wij bezorgen het tot aan de voordeur.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden