Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Ferwert

Wilt u graag genieten van een smaakvolle en gezonde maaltijd tijdens het avondeten, maar wilt of kunt u deze maaltijd niet zelf bereiden? Woont u in Ferwert dan is onze maaltijdservice precies wat u nodig heeft: eenvoudig online uw maaltijden bestellen en deze thuis opwarmen. Geniet zelf van de maaltijden van Maaltijdservice Ferwert of plaats een bestelling voor iemand die hier zelf niet toe in staat is.

Maaltijdservice Ferwert: geniet van smaakvolle maaltijden

De maaltijden van Maaltijdservice Ferwert zijn gezond, smaakvol en gevarieerd. De maaltijden worden bereid door professionele chefs. Zij proberen zich zoveel als mogelijk te houden aan de uitgangspunten van de Schijf van Vijf. Daarnaast bevatten de meeste maaltijden ook minimaal 150 gram groente.

Heeft u speciale dieetwensen? Bij Maaltijdservice Ferwert is dit geen enkel probleem. Zo bereiden onze chefs dagelijks maaltijden gluten- en lactosevrij, zoutarm, gemalen, gemalen zoutarm en eiwitrijk. Heeft u andere wensen, diëten of allergieën die niet op onze website staan, neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. 

Maaltijden bezorgen aan ouderen door Maaltijdservice Ferwert

Zijn uw ouders niet meer in staat zelf boodschappen te doen of gezond te koken? Wonen zij in Ferwert? De dienst van Maaltijdservice.nl is dan precies wat u zoekt. U hoeft namelijk niet voor uzelf een bestelling te plaatsen. U kan zelf het gewenste bezorgadres invullen, dit kan dus ook het adres van uw ouders zijn. Bestel en betaal de maaltijden online, dan bezorgen wij deze bij uw ouders aan de deur.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Ferwert

Wilt u morgen al genieten van de maaltijdservice Ferwert van Maaltijdservice.nl? Plaats uw bestelling dan voor 12.00 uur en wij bezorgen deze de volgende dag tussen 08.00 en 13.00 uur al. 

Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u wel minimaal vier hoofdgerechten te bestellen. Soepen en toetjes kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen. De chefs van Maaltijdservice.nl wensen u een smakelijk eten.