Maaltijdservice Friesland

Wilt u elke avond genieten van een lekkere en gezonde maaltijd, maar wilt of kunt u deze maaltijd niet zelf bereiden? Woont u in Friesland, dan is onze maaltijdservice precies wat u nodig heeft. Bestel eenvoudig online uw maaltijden en warm ze thuis alleen nog even in de magnetron of oven. Geniet zelf van de maaltijden van Maaltijdservice Friesland of plaats een bestelling voor iemand die hier zelf niet toe in staat is.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Friesland: geniet van smaakvolle maaltijden

Bij het samenstellen van de maaltijden houden onze chefs zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groenten per maaltijd. Zo geniet u met de maaltijden van Maaltijdservice.nl binnen enkele minuten van gezonde maaltijden die goed van smaak zijn.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Friesland

Woont u in Friesland en wilt u graag gebruik maken van een Friese maaltijdservice? Kies voor minimaal € 35 aan gerechten om een bestelling te plaatsen. Of vul uw bestelling aan met onze soepen, toetjes en bijgerechten. Bij bestellingen vanaf € 50 is de bezorging gratis.

Plaatst u uw bestelling vóór 12.00 uur op een doordeweekse dag? Dan kunnen wij de maaltijden desgewenst de volgende dag al bezorgen. De koks van Maaltijservice.nl wensen u smakelijk eten!

Maaltijden bezorgen bij uw ouders door Maaltijdservice Friesland

Zijn uw ouders niet meer in staat zelf boodschappen te doen of gezond te koken en wonen zij in Friesland? De dienst van Maaltijdservice.nl is dan precies wat u zoekt. U kunt namelijk ook gemakkelijk voor iemand anders bestsellen. Vul dan bij het bestellen het gewenste bezorgadres in en betaal de maaltijden gemakkelijk en veilig online. Dan bezorgen wij deze koelvers bij uw ouders aan de deur.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden