Maaltijdservice Friesland

Wilt u graag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd tijdens het avondeten, maar wilt of kunt u deze maaltijd niet zelf bereiden? Woont u in Friesland dan is onze maaltijdservice precies wat u nodig heeft: eenvoudig online uw maaltijden bestellen en deze thuis opwarmen. Geniet zelf van de maaltijden van Maaltijdservice Friesland of plaats een bestelling voor iemand die hier zelf niet toe in staat is.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Friesland: geniet van smaakvolle maaltijden

De maaltijden van Maaltijdservice Friesland zijn gezond, smaakvol en gevarieerd. De maaltijden worden bereid door professionele koks. Zij proberen zich zoveel als mogelijk te houden aan de uitgangspunten van de Schijf van Vijf. Daarnaast bevatten de meeste maaltijden ook minimaal 150 gram groenten.

Heeft u speciale dieetwensen?

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch ;is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Maaltijdservice in Friesland

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Friesland

Wilt u morgen al genieten van de maaltijdservice Friesland van Maaltijdservice.nl? Plaats uw bestelling dan op werkdagen voor 12.00 uur en wij bezorgen deze de volgende dag tussen 08.00 en 13.00 uur al.

Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u wel voor € 30 te bestellen. Soepen, toetjes, bijgerechten, sappen en wijn kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen. De koks van Maaltijdservice.nl wensen u een smakelijk eten.

Maaltijden bezorgen aan ouderen door Maaltijdservice Friesland

Zijn uw ouders niet meer in staat zelf boodschappen te doen of gezond te koken? Wonen zij in Friesland? De dienst van Maaltijdservice.nl is dan precies wat u zoekt. U hoeft namelijk niet voor uzelf een bestelling te plaatsen. U kan zelf het gewenste bezorgadres invullen, dit kan dus ook het adres van uw ouders zijn. Bestel en betaal de maaltijden online, dan bezorgen wij deze bij uw ouders aan de deur.

Met vrienden genieten van een kant-en-klare maaltijd

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand