Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Friesland

Vindt u het moeilijk of bent u niet goed meer in staat om een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Bent u woonachtig in Friesland en wilt u wel graag dagelijks genieten van een gezonde, smaakvolle en gevarieerde maaltijd? Kies dan voor onze goedverzorgde maaltijdservice in Friesland. U hoeft alleen maar online de gewenste maaltijden te bestellen en deze vervolgens thuis op te warmen. Wij zorgen voor de rest!

Maaltijdservice Friesland: geniet van smaakvolle kant-en-klaar maaltijden

Bij Maaltijdservice.nl heeft u de keuze uit vele soorten en smaken maaltijden. Zo zit er altijd wel een maaltijd naar wens voor u tussen. Ook wanneer u een specifiek dieet volgt of een allergie heeft. Onze chefs bereiden dagelijks zoutarme maaltijden, maar ook gluten- en lactosevrije maaltijden, gemalen maaltijden, eiwitrijke maaltijden en vegetarische maaltijden behoren tot de mogelijkheden van onze maaltijdservice. Bij het bereiden van deze maaltijden houden onze chefs zoveel mogelijk rekening met de richtlijnen die de Schijf van Vijf voorschrijft. Daarbij bevat bijna elke maaltijd ook minimaal 150 gram aan groente. 

Maaltijd bezorgen aan ouderen: help uw ouders met Maaltijdservice

Kunnen uw ouders niet meer zelf hun eten koken en moet u nu elke dag maaltijden voor ze bereiden en langsbrengen? Als uw ouders in Friesland wonen, maak dan gebruik van onze maaltijdservice. U kunt namelijk ook heel eenvoudig een bestelling voor anderen plaatsen. Voer zelf het gewenste bezorgadres in en laat de maaltijden bij uw ouders aan huis bezorgen. Zo weet u zeker dat zij keer op keer genieten van een gezonde en smaakvolle maaltijd.

Maaltijden bestellen via Maaltijdservice Friesland

Heeft u speciale wensen die u niet terug kunt vinden op onze website? Neem dan contact met ons op zodat we een oplossing voor u kunnen vinden. Als u uw bestelling nog voor 12.00 uur plaatst dan geniet u hier de volgende dag al van. U kunt een bestelling alleen plaatsen als u minimaal vier hoofdgerechten bestelt. De rest van de bestelling vult u naar eigen wens in. De chefs van Maaltijdservice Friesland wensen u alvast smakelijk eten!