Filteren

Bijgerechten

Hier vindt u al onze bijgerechten zoals salades, extra porties vlees en groenten, en zelfs verschillende soorten brood en rozijnenbollen. Neem snel een kijkje!

 1. Variatie
  Standaard
 2. Specifieke wensen
  Eiwitrijk

8 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren
 1.  

  Kies & Mix

   

   

8 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Voor bij de maaltijd

Vul uw kant-en-klare maaltijd eenvoudig aan met lekkere bijgerechten, zoals verse salades, losse groenten, compotes, een omelet of een extra stukje (vegetarisch) vlees. Ook voor mensen op een zoutarm dieet is er keuze. Natuurlijk kunt u de bijgerechten ook eten bij de lunch of als tussendoortje.

Voor tussendoor

Heerlijk voor tussendoor zijn onze worstenbroodjes en saucijzenbroodjes! Ook een salade kan een lekker tussendoortje zijn, en is ook makkelijk als gezonde snack of kleine maaltijd als u eens op pad bent. Voor 's avonds bij de borrel zijn er de luxe krab- en noordzeesalades van Smitvis.

Voor ontbijt & lunch

Start uw dag met de biologische ontbijtgranen van Meesters van De Halm, en combineer met de bio yoghurts van Pur Natur. Neem in de middag een paar sneetjes Carezzo brood om makkelijker uw dagelijkse eiwitten binnen te krijgen. Een salade of kleine schotel nasi of bami maakt natuurlijk ook een prima lunch!