Filteren

Gluten en lactosevrije: vleesgerechten

Gluten en lactosevrije vleesmaaltijden thuis bezorgd! Bent u gluten- of lactose intolerant, maar houdt u van een lekkere vleesmaaltijd? Bij Maaltijdservice.nl bereiden onze chefs dagelijks smaakvolle en gezonde maaltijden voor u.

  1. Variatie
    Gluten- en lactosevrij
  2. Voorkeur
    Rundvlees

4 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Gezonde gluten- en lactosevrije vleesmaaltijden

Onze chefs houden bij het bereiden van de maaltijden zo veel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Uw glutenvrije maaltijd wordt vers bereid, bevat groente en behoud een goede smaak. De ideale maaltijd voor iedereen die van glutenvrije en lactosevrije vleesmaaltijden houdt.

Ruime keuze glutenvrije vleesmaaltijden

Bij Maaltijdservice heeft u een uitgebreide keuze aan glutenvrije maaltijden. Onze chefs kunnen wel 15 verschillende maaltijden voor u bereiden. U kunt kiezen voor een gluten en lactosevrije Hollandse pot vleesmaaltijd of houdt u meer van een gluten en lactosevrije Oosterse vleesmaaltijd? Kiest u graag een specifiek soort vlees bij uw maaltijd? In ons filtermenu kunt u kiezen uit een lactosevrije maaltijd met rundvlees, kippenvlees of varkensvlees.

Maaltijden voor uw vader of moeder bestellen

Wist u dat u bij Maaltijdservice.nl niet per se gerechten voor uzelf hoeft te bestellen? U kan namelijk zelf kiezen op welk adres de bestelling afgeleverd wordt. Maakt u zich zorgen om de maaltijden die uw ouders bereiden? Of zijn uw ouders niet meer in staat om de boodschappen te doen? Bestel dan eenvoudig online een aantal maaltijden voor uw vader en moeder.

Eenvoudig lactosevrije vleesmaaltijden bestellen

Vind u het lastig thuis glutenvrij en lactosevrije maaltijden te bereiden? Op Maaltijdservice.nl kunt u eenvoudig online uw maaltijden bestellen. Om een bestelling te plaatsen dient u minimaal vier maaltijden te selecteren. Wist u dat we naast hoofdgerechten ook toetjes en soepen in ons assortiment hebben? Gevarieerde, gezonde en smaakvolle maaltijden, dat kunt u verwachten van Maaltijdservice. Bij ons betaalt u altijd veilig via IDEAL. We wensen u een smakelijk eten.