Filteren

Italiaanse gerechten

Houdt u van de Italiaanse keuken, met haar rijke traditie, eenvoudige ingrediënten en heerlijke pasta's? De kok van Maaltijdservice bereiden dagelijks verse pasta en andere Italiaanse maaltijden. Hieronder vindt u al onze Italiaanse gerechten. Even opwarmen en klaar. Buon Appetito!

 1. Keuken
  Italiaans

19 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren
 1.  

  Kies & Mix

   

   

19 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Smaakvolle kant en klaar Italiaanse maaltijd 

De gerechten van Maaltijdservice.nl proberen onze koks zoveel mogelijk te baseren op de Schijf van Vijf om zo een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Daarnaast bevat het grootste deel van de maaltijden 150 gram groenten per maaltijd. Hierdoor is uw Italiaanse kant en klaar maaltijd met vaak gezond én lekker. U hoeft de maaltijd enkel nog te verwarmen in de magnetron voordat u er van kunt genieten.

Ruime keuze pasta gerechten

Houdt u van de Italiaanse keuken? Dan bent u bij Maaltijdservice.nl aan het juiste adres. U heeft keuze uit verschillende soorten pasta’s. Houdt u van een volkoren macaronischotel? Bent u fan van spaghetti bolognese? Of kiest u voor de tagliatelle?

Wilt u een specifiek soort vlees in uw pasta gerecht? Ook dat is mogelijk. In het filtermenu kunt u uw voorkeur aangeven

 • Pasta met rundvlees
 • Pasta met varkensvlees
 • Pasta met kippenvlees
 • Pasta vegetarisch