Filteren

Zoutarme soepen aan huis

Zoutarme soep als voorgerecht of misschien wel voor de lunch? Bij Maaltijdservice kunt u terecht voor diverse smaakvolle zoutarme soepen. Combineer de zoutarme soep met een in het dieet passend hoofdgerecht.

  1. Variatie
    Zoutarm

32 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren
  1.  

    Winters lekker

     

     

32 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Smaakvolle soep zoutarm

Wanneer u zoutarm eet, bent u bij Maaltijdservice aan het juiste adres. Per 100 gram soep proberen wij te zorgen dat u maximaal 0,12 gram natrium binnenkrijgt. Doordat onze chefs de soepen vers bereiden en er groente in verwerken, geniet u van een smaakvolle zoutarme soep.

Ruime keuze zoutarme soep

Bij Maaltijdservice bieden we u een ruime keuze zoutarme soepen aan. Houdt u van een Italiaanse soep? Probeer dan eens onze zoutarme Minestrone soep. Lust u liever een Hollandse soep? Dan hebben we een Bloemkoolsoep of een Koninginnesoep met kip voor u. U heeft keuze uit wel 15 diverse zoutarme soepen.

Bestel zoutarme soepen voor uw ouders

Maak gebruik van Maaltijdservice en help een ander hiermee. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf te bestellen. Heeft u ouders die het te zwaar vinden om de boodschappen te doen? Of gaat het koken niet zoals zij zouden willen? Bestel dan diverse zoutarme soepen voor uw ouders. U bent slechts enkele minuten bezig met de bestelling en uw ouders hoeven de soep alleen nog op te warmen is de magnetron: een win-winsituatie.

Zoutarme soep bestellen

Om bij Maaltijdservice een bestelling te kunnen plaatsen, moet u minimaal vier hoofdgerechten toevoegen. Daarnaast kunt u naar eigen smaak soepen toevoegen aan uw bestelling. Wist u dat wij ook toetjes in ons assortiment hebben? 

Bestel voor 12.00 uur en de bezorger van Maaltijdservice staat de volgende dag al voor uw deur. Wij wensen u een smakelijk eten.