Filteren

Zoutarme soepen aan huis

Zoutarme soep als voorgerecht of misschien wel voor de lunch? Bij Maaltijdservice kunt u terecht voor diverse smaakvolle zoutarme soepen. Combineer de zoutarme soep met een in het dieet passend hoofdgerecht.

  1. Variatie
    Zoutarm

8 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren
  1.  

    Asperges: Het witte goud

     

     

8 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Smaakvolle soep zoutarm

Wanneer u zoutarm eet, bent u bij Maaltijdservice aan het juiste adres. Per 100 gram soep proberen wij te zorgen dat u maximaal 0,12 gram natrium binnenkrijgt. Doordat onze chefs de soepen vers bereiden en er groente in verwerken, geniet u van een smaakvolle zoutarme soep.

Ruime keuze zoutarme soep

Bij Maaltijdservice bieden we u een ruime keuze zoutarme soepen aan. Houdt u van een Italiaanse soep? Probeer dan eens onze zoutarme Minestrone soep. Lust u liever een Hollandse soep? Dan hebben we een Bloemkoolsoep of een Koninginnesoep met kip voor u. U heeft keuze uit wel 15 diverse zoutarme soepen.

Bestel zoutarme soepen voor uw ouders

Maak gebruik van Maaltijdservice en help een ander hiermee. U hoeft namelijk niet per se voor uzelf te bestellen. Heeft u ouders die het te zwaar vinden om de boodschappen te doen? Of gaat het koken niet zoals zij zouden willen? Bestel dan diverse zoutarme soepen voor uw ouders. U bent slechts enkele minuten bezig met de bestelling en uw ouders hoeven de soep alleen nog op te warmen is de magnetron: een win-winsituatie.

Zoutarme soep bestellen

Om bij Maaltijdservice een bestelling te kunnen plaatsen, moet u minimaal vier hoofdgerechten toevoegen. Daarnaast kunt u naar eigen smaak soepen toevoegen aan uw bestelling. Wist u dat wij ook toetjes in ons assortiment hebben? 

Bestel voor 12.00 uur en de bezorger van Maaltijdservice staat de volgende dag al voor uw deur. Wij wensen u een smakelijk eten.