Filteren

Zoutarme maaltijd met vis aan huis

Heeft u een hoge bloeddruk of wilt u graag wat gezonder leven? Houdt u wel van een lekker stukje vis bij uw maaltijd? Dan bent u bij Maaltijdservice aan het juiste adres. Dagelijks bereiden onze koks diverse maaltijden met zoutarme vis.

  1. Variatie
    Zoutarm
  2. Voorkeur
    Vis

5 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

 Alles over Maaltijdservice.nl

Dagelijks dagvers bereid

 

 drankjes voor erbij

Bekijk ook ons ruime assortiment drankjes

Smaakvolle zoutarme maaltijd met vis

Bestel een maaltijd met zoutarme vis bij Maaltijdservice en u bent verzekerd van een smaakvolle maaltijd. Onze chefs houden zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf bij het bereiden van de maaltijden, onder andere door de toevoeging van groente. Hierdoor kunt u thuis genieten van een verse en smaakvolle zoutarme maaltijd.

Ruime keuze vis zoutarm

We hebben verschillende zoutarme maaltijden in ons assortiment. Houdt u van een zoutarme vis maaltijd met pasta, een wereldgerecht met zoutarme vis of heeft u toch liever een zoutarme Hollandse pot maaltijd met vis? Wist u dat u bij Maaltijdservice ook kunt kiezen voor een zoutarme vegetarische maaltijd? Om uw bestelling helemaal compleet te maken hebben wij ook soepen en toetjes in ons assortiment.

Maaltijden voor uw vader of moeder bestellen

Wist u dat u bij Maaltijdservice.nl niet per se gerechten voor uzelf hoeft te bestellen? U kan namelijk zelf kiezen op welk adres de bestelling afgeleverd wordt. Maakt u zich zorgen om de maaltijden die uw ouders bereiden? Of zijn uw ouders niet meer in staat om de boodschappen te doen? Bestel dan eenvoudig online een aantal maaltijden voor uw vader en moeder.

Eenvoudig zoutarme vis bestellen

U kunt bij Maaltijdservice.nl snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen. Selecteer minimaal vier hoofdgerechten, soepen en toetjes kunt u naar keuze toevoegen aan uw bestelling. Vervolgens vult u uw gewenste bezorgadres in en betaalt u veilig via IDEAL. Bestel voor 12.00 uur en u geniet de volgende dag al van uw zoutarme maaltijd met vis. Maaltijdservice wenst u een smakelijk eten.