Maaltijdservice Groningen

Wilt u graag genieten van een lekkere en gezonde maaltijd tijdens het avondeten, maar wilt of kunt u deze maaltijd niet zelf bereiden? Woont u in Groningen, dan is onze maaltijdservice precies wat u nodig heeft. Bestel eenvoudig online uw maaltijden en warm ze thuis alleen nog even op in de magnetron of oven. Geniet zelf van de maaltijden van Maaltijdservice Groningen of plaats een bestelling voor iemand die hier zelf niet toe in staat is.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Groningen: geniet van smaakvolle maaltijden

De maaltijden van Maaltijdservice Groningen zijn gezond, smaakvol en gevarieerd. De maaltijden worden bereid door professionele koks en samengesteld door diëtisten. Zij proberen zich zoveel mogelijk te houden aan de uitgangspunten van de Schijf van Vijf. Daarnaast bevatten de meeste maaltijden ook minimaal 150 gram groenten.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Groningen

Wilt u morgen al genieten van de maaltijdservice Groningen van Maaltijdservice.nl? Plaats uw bestelling dan op werkdagen vóór 12.00 uur en wij komen de volgende dag al bij u langs tussen 08.00 en 12.00 uur.

Bestel voor minimaal € 35en betaal gemakkelijk en veilig online. Vul uw bestelling naar eigen wens aan met onze soepen, toetjes, bijgerechten en drankjes. Bij bestellingen vanaf € 50 is de bezorging gratis. De koks van Maaltijdservice.nl wensen u een smakelijk eten!

Maaltijden bezorgen bij uw ouders door Maaltijdservice Groningen

Zijn uw ouders niet meer in staat zelf boodschappen te doen of gezond te koken en wonen zij in Groningen? Dan is de dienst van Maaltijdservice.nl is precies wat u zoekt. U kunt namelijk ook gemakkelijk voor iemand anders bestellen. Vul in de kassa het gewenste bezorgadres in en wij bezorgen de maaltijden koelvers bij hen thuis. Zij hoeven de maaltijden dan enkel nog even op te warmen. Zo bent u ervan verzekerd dat zij genieten van gezonde, voedzame en lekkere maaltijden. 

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden