Maaltijdservice Haarlem

Lukt het u niet meer om iedere avond een gevarieerde maaltijd op tafel te zetten? Maar vindt u het wel belangrijk om dagelijks smaakvol en gezond te eten? Als u in Haarlem woont, kunt u gebruikmaken van onze Maaltijdservice Haarlem. Daarmee geniet u onbezorgd en eenvoudig van een lekkere maaltijd. U hoeft de maaltijd thuis alleen nog maar op te warmen de magnetron of oven.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Haarlem: kies voor smaakvolle kant-en-klaar maaltijden

Dankzij de koks van Maaltijdservice Haarlem kunt u elke dag van lekkere maaltijden genieten. Tijdens de bereiding proberen zij zoveel mogelijk rekening te houden met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevatten onze gerechten ongeveer 150 gram groenten per maaltijd. Ook als u specifieke dieetwensen heeft, zit u goed bij Maaltijdservice Haarlem. 

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Laat uw maaltijden bezorgen in Haarlem

Woont u in Haarlem en wilt u graag genieten van de gevarieerde maaltijden van Maaltijdservice.nl? Maak dan slim gebruik van Maaltijdservice Haarlem. Bestel voor minimaal € 35 om een bestelling te kunnen plaatsen. Wij hebben ook soepen, toetjes, bijgerechten, sappen en wijn in ons assortiment. Deze kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen.

Bestelt u op werkdagen vóór 12.00 uur, dan kunnen we uw maaltijden gesgewenst de volgende dag al bij u thuis bezorgen. Bij bestellingen vanaf € 50 is de bezorging gratis. Wij wensen u alvast een heerlijk diner toe!

Help uw vader en moeder met de maaltijden van Maaltijdservice.nl

U kunt de maaltijden van Maaltijdservice Haarlem natuurlijk ook voor iemand anders bestellen. Lukt het uw ouders bijvoorbeeld niet meer om gezond en gevarieerd voor zichzelf te koken? Bestel dan diverse lekkere maaltijden via Maaltijdservice.nl en laat deze op het adres van uw ouders bezorgen. Zo helpt u direct uw ouders, zonder dat dit veel tijd en/of energie hoeft te kosten. Het enige wat u hoeft te doen, is online de maaltijden te selecteren, het juiste afleveradres in te voeren en de bestelling af te ronden. Wij doen de rest!

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden