Maaltijdservice Heerlen

Lukt het u niet meer om iedere avond een gevarieerde maaltijd op tafel te zetten? Maar vindt u het wel belangrijk om dagelijks smaakvol en gezond te eten? Als u in Heerlen woont, kunt u gebruikmaken van onze Maaltijdservice Heerlen. Daarmee geniet u onbezorgd en eenvoudig van een lekkere maaltijd. U hoeft de maaltijd thuis alleen nog maar op te warmen in de magnetron of oven.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Heerlen: kies voor smaakvolle kant-en-klaar maaltijden

Dankzij de koks van Maaltijdservice Heerlen kunt u elke dag van lekkere maaltijden genieten. Tijdens de bereiding proberen zij zoveel mogelijk rekening te houden met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevatten onze maaltijden ongeveer 150 gram groenten. Ook als u specifieke dieetwensen heeft, zit u goed bij de maaltijden van Maaltijdservice Heerlen. 

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Laat uw maaltijden bezorgen in Heerlen

Woont u in Heerlen en wilt u graag genieten van de gevarieerde maaltijden van Maaltijdservice.nl? Maak dan slim gebruik van Maaltijdservice Heerlen. Bestel voor minimaal € 35 aan maaltijden of vul uw bestelling aan met onze soepen, toetjes, bijgerechten en drankjes. Bij bestellingen vanaf € 50 is de bezorging gratis

Bestelt u op werkdagen vóór 12.00 uur, dan bezorgen wij uw maaltijden desgewenst de volgende dag al bij u thuis. Betalen kan gemakkelijk en veiling online. Wij wensen u alvast een heerlijk diner toe!

Help uw vader en moeder met de maaltijden van Maaltijdservice.nl

U kunt de maaltijden van Maaltijdservice Heerlen natuurlijk ook voor iemand anders bestellen. Lukt het uw ouders bijvoorbeeld niet meer om gezond en gevarieerd voor zichzelf te koken? Bestel dan diverse lekkere maaltijden via Maaltijdservice.nl en laat deze op het adres van uw ouders bezorgen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw ouders gezond en lekker eten zonder dat dit veel tijd en/of energie hoeft te kosten. Het enige wat u hoeft te doen is online de maaltijden selecteren, het juiste afleveradres invoeren en de bestelling afronden. Wij doen de rest!

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden