Vandaag besteld, morgen in huis

Maaltijdservice Heerlen

Wist u dat wij koelverse maaltijden in Heerlen bezorgen? Onze maaltijdservice is ideaal voor mensen die niet meer zelf kunnen of willen koken. Gaat het koken u minder goed af dan u zou willen maar wilt u wel genieten van een lekkere maaltijd in de avond? Is het voor u gewoonweg te zwaar om elke dag boodschappen te doen? Als u gebruikmaakt van onze maaltijdservice Heerlen behoren dit soort zaken voortaan tot het verleden.       

Maaltijdservice Heerlen: smaakvolle, koelverse maaltijden

Nagenoeg alle maaltijden van Maaltijdservice.nl bevatten 150 gram groente. Daarnaast proberen onze chefs zich zo goed mogelijk te houden aan de richtlijnen uit de Schijf van Vijf. Hierdoor is uw bestelde en koelverse maaltijd altijd goed van smaak. Volgt u een dieet en bent u benieuwd of u dan wel gebruik kunt maken van Maaltijdservice Heerlen? Onze chefs maken maaltijden klaar die geschikt zijn voor diverse diëten. Kijk op onze website of wij gerechten hebben die aan uw dieet, wens of allergie voldoen. Is dat niet het geval, neem dan altijd even contact met ons op en we helpen u graag verder!

Maaltijden bestellen voor uw ouders

Wist u dat u ook een ander persoon kunt helpen met Maaltijdservice Heerlen? U hoeft namelijk helemaal niet voor uzelf dit soort maaltijden te bestellen. Vinden uw ouders het lastig om elke dag een verse, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten? Vul dan gewoon hun afleveradres in bij uw bestelling. Zo bestelt u eenvoudig maaltijden voor uw ouders. Wij zorgen er dan voor dat de maaltijden aan de deur worden afgeleverd. Wel zo makkelijk!

Bestellen bij Maaltijdservice Heerlen

Woont u of degene voor wie u maaltijden wilt bestellen in Heerlen? Maak gebruik van onze maaltijdservice. Woont u buiten Heerlen maar wilt u wel gebruik maken van onze maaltijdservice? Bekijk dan goed waar wij nog meer maaltijden bezorgen.

Kies om daadwerkelijk te kunnen bestellen minimaal vier maaltijden uit of ga voor één grote maaltijdbox. Onze soepen en toetjes kunt u naar eigen keuze aan uw bestelling toevoegen. Kies maar net waar uw smaakpapillen op staan!