Maaltijdservice Heerlen

Lukt het u niet meer om iedere avond een gevarieerde maaltijd op tafel te zetten? Maar vindt u het wel belangrijk om dagelijks smaakvol en gezond te eten? Als u in Heerlen woont, kunt u gebruikmaken van onze Maaltijdservice Heerlen. Daarmee geniet u onbezorgd en eenvoudig van een lekkere maaltijd. U hoeft de maaltijd thuis alleen nog maar op te warmen in de oven of de magnetron.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Heerlen: kies voor smaakvolle kant-en-klaar maaltijden

Dankzij de koks van Maaltijdservice Heerlen kunt u elke dag van lekkere maaltijden genieten. Tijdens de bereiding proberen zij zoveel mogelijk rekening te houden met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevatten onze gerechten ongeveer 150 gram groenten per maaltijd. Ook als u specifieke dieetwensen heeft, zit u goed bij de maaltijden van Maaltijdservice Heerlen. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen uit gluten- en lactosevrije maaltijden, eiwitrijke maaltijden, gemalen maaltijden én zoutarme maaltijden. Staat uw dieetwens hier niet tussen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden in uw situatie.

Maaltijdservice.nl, ook in Heerlen

Laat uw maaltijden bezorgen in Heerlen

Woont u in Heerlen en wilt u graag genieten van de gevarieerde maaltijden van Maaltijdservice.nl? Maak dan slim gebruik van Maaltijdservice Heerlen. Bestel voor minimaal € 35 om een bestelling te kunnen plaatsen. Wij hebben ook toetjes, soepen, sappen, bijgerechten en wijn in ons assortiment die u naar eigen wens aan de bestelling toe kunt voegen. Wij wensen u alvast een heerlijk diner toe!

Help uw vader en moeder met de maaltijden van Maaltijdservice.nl

U kunt de maaltijden van Maaltijdservice Heerlen natuurlijk ook voor iemand anders bestellen. Lukt het uw ouders bijvoorbeeld niet meer om gezond en gevarieerd voor zichzelf te koken? Bestel dan diverse lekkere maaltijden via Maaltijdservice.nl en laat deze op het adres van uw ouders bezorgen. Zo helpt u direct uw ouders, zonder dat dat veel tijd en/of energie hoeft te kosten. Het enige wat u hoeft te doen, is online de maaltijden te selecteren, het juiste afleveradres in te voeren en de bestelling af te ronden. Wij bezorgen veilig de maaltijden.

Genieten van een klant-en-klare maaltijd

Moeite met kiezen?
Ga voor onze maaltijdboxen

Bekijk de maaltijdboxen

Altijd uw aanbiedingen
bij de hand