Maaltijdservice Helmond

Lukt het u niet meer om iedere avond een gevarieerde maaltijd op tafel te zetten? Maar vindt u het wel belangrijk om dagelijks smaakvol en gezond te eten? Als u in Helmond woont, kunt u gebruikmaken van onze Maaltijdservice Helmond. Daarmee geniet u onbezorgd en eenvoudig van een lekkere maaltijd. U hoeft de maaltijd thuis alleen nog maar op te warmen in de magnetron of oven.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Helmond: kies voor lekkere kant-en-klaar maaltijden

Dankzij de koks van Maaltijdservice Helmond kunt u elke dag van lekkere maaltijden genieten. Tijdens de bereiding proberen zij zoveel mogelijk rekening te houden met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevatten onze maaltijden ongeveer 150 gram groenten. Ook als u specifieke dieetwensen heeft, zit u goed bij Maaltijdservice Helmond.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Laat uw maaltijden bezorgen in Helmond

Woont u in Helmond en wilt u graag genieten van de gevarieerde maaltijden van Maaltijdservice.nl? Maak dan slim gebruik van Maaltijdservice Helmond. Bestel voor minimaal € 35 om een bestelling te kunnen plaatsen. Wij hebben ook soepen, toetjes, bijgerechten, sappen en wijn in ons assortiment. Deze kunt u naar eigen wens aan de bestelling toevoegen.

Plaatst u uw bestelling vóór 12.00 uur op een doordeweekse dag? Dan kunnen wij de maaltijden desgewenst de volgende dat al bij u thuis bezorgen. Bij bestellingen vanaf €50 is de bezorging gratis. De koks van Maaltijservice.nl wensen u smakelijk eten.

Help uw vader, moeder, vriend of buur met de maaltijden van Maaltijdservice.nl

U kunt de maaltijden van Maaltijdservice Helmond natuurlijk ook voor iemand anders bestellen. Lukt het uw ouders bijvoorbeeld niet meer om gezond en gevarieerd voor zichzelf te koken? Bestel dan diverse lekkere maaltijden via Maaltijdservice.nl en laat deze op het adres van uw ouders bezorgen. Zo weet u zeker dat uw ouders genieten van een gezonde en lekkere maaltijd, zonder dat dat veel tijd en/of energie hoeft te kosten. Het enige wat u hoeft te doen, is online de maaltijden te selecteren, het juiste afleveradres in te voeren en de bestelling af te ronden. Wij doen de rest!

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden