Maaltijdservice Hengelo

Woont u in Hengelo en lukt het u niet om elke avond een lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijd op tafel te zetten? Dan is maaltijdservice Hengelo precies wat u zoekt. Wj zorgen ervoor dat er bij u thuis een lekkere maaltijd op tafel staat, zonder dat u hier veel aan hoeft te doen. U hoeft enkel de bestelling te plaatsen en de maaltijden thuis enkele minuten op te warmen in de magnetron of oven. 

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Hengelo: smaakvolle maaltijden

Bij maaltijdservice Hengelo bent u verzekerd van lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden. Bij het samenstellen van de maaltijden houden onze chefs zoveel mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groenten per maaltijd. Zo geniet u gemakkelijk en snel van een voedzame maaltijd.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Hengelo

Wilt u maaltijden laten bezorgen in Hengelo? Maak dan gebruik van de maaltijdservice Hengelo van Maaltijdservice.nl. Bestel voor minimaal € 35 aan maaltijden of vul uw bestelling aan met onze soepen, toetjes en bijgerechten. Vul dan het gewenste afleveradres in, kies de bezorgdag die u het beste uitkomt en betaal veilig via iDEAL, de strippenkaart of automatische incasso.

Bestelt u op een werkdag vóór 12.00 uur? Dan kunnen wij uw maaltijden desgewenst de volgende dag al bij u thuis bezorgen. Bij bestellingen vanaf€ 50 is de bezorging gratis. Onze koks wensen u smakelijk eten!

Bestel warme maaltijden voor iemand anders

Zijn uw ouders, vrienden of buren niet meer in staat om zelf een gezonde en gevarieerde maaltijd te bereiden? Maaltijdservice Hengelo biedt de uitkomst. Bestel eenvoudig maaltijden voor iemand anders en laat het op hun adres in Hengelo bezorgen. Zo helpt u gemakkelijk een ander die dit zelf misschien niet meer kan, zonder dat u hoeft te koken of een maaltijd langs moet brengen. Het enige dat u hoeft te doen is de bestelling te plaatsen via onze website en wij doen de rest!

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden