Maaltijdservice Hoofddorp

Wilt u graag gevarieerd en lekker etem, maar heeft u moeite om zo'n maaltijd zelf te bereiden? Kies voor Maaltijdservice.nl en geniet elke avond van een nieuwe en lekkere maaltijd, kant-en-klaar en koelvers bezorgd in Hoofddorp. Alleen nog een paar minuten opwarmen in oven of magnetron en u kunt aan tafel!

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Gezonde kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoofddorp

Bij het samenstellen van onze koelverse maaltijden houden onze koks zoveel mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Daarnaast bevat het grootste deel van onze maaltijden 150 gram groenten per maaltijd. Zo geniet u met de maaltijden van Maaltijdservice.nl van gezonde maaltijden die goed van smaak zijn, wanneer het u uitkomt en zonder moeite!

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Vrouw geniet van maaltijd met Maaltijdservice HoofddorpVrouw geniet van maaltijd met Maaltijdservice Hoofddorp

Bestellen Maaltijdservice.nl Hoofddorp

Woont u in Hoofddorp en wilt u gebruik maken van een maaltijdservice die bij u aan huis levert? Kies voor minimaal  € 35 aan gerechten om een bestelling te kunnen plaatsen. Naast maaltijden kunt u ook toetjes en bij ons ook bestellen, evenals bijgerechten en dranken als fruitsap of wijn.

Plaatst u uw bestelling vóór 12.00 uur op een doordeweekse dag? Dan kunnen wij de volgende dag de maaltijden al leveren. De koks van Maaltijservice.nl wensen u smakelijk eten.

Eenvoudig voor een ander bestellen

Bent u mantelzorger of regelt u om andere redenen de maaltijden voor een ander? Ook dan is onze maaltijdservice in Hoofddorp een uitkomst. Het kost u weinig moeite en u weet zeker dat de ander van een goede maaltijd geniet. Vul tijdens het online betalen het gewenste bezorgadres in. Onze bezorgers leveren de maaltijden dan op dat adres in Hoofddorp af. De ontvanger hoeft de maaltijd alleen nog even op te warmen - makkelijk!

Ook Oma's Soep verkrijgbaar bij Maaltijdservice HoofddorpOok Oma's Soep verkrijgbaar bij Maaltijdservice Hoofddorp

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden