Automatische incasso

Wanneer u niet met iDEAL of de Strippenkaart wenst te betalen kunt u via deze pagina een aanvraag indienen voor een automatische incasso.


Neem bij vragen gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag. Veel vragen worden ook onderaan deze pagina beantwoord in de 'Veelgestelde vragen'.

 

Contactgegevens

Aanvraagformulier

Moeite met kiezen?
Ga voor een complete voordeelbox

Bekijk de voordeelboxen

Onze nieuwste catalogus
met maaltijden van het seizoen is uit

Bekijk de catalogus

Veelgestelde vragen

Hoe lang van tevoren moet ik een bestelling plaatsen?

Als u op werkdagen vóór 12.00 uur een bestelling plaatst, dan kunnen wij deze de volgende dag tussen 08.00 en 12.00 uur bezorgen. U kunt uiteraard ook een latere bezorgdatum kiezen als u dit beter uitkomt, tot maximaal 14 dagen vooruit. Wij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag. Op feestdagen en de dag na een feestdag bezorgen wij niet.

Kan ik ook telefonisch een bestelling plaatsen?

Ja, u kunt uw bestelling ook telefonisch aan ons doorgeven. En ook per e-mail is mogelijk.

Mijn bestelling klopt niet, wat kan ik nu doen?

Is uw bestelling niet compleet of bevat deze producten die u niet besteld heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen u graag verder. Vermeld hierbij altijd uw bestelnummer, de leverdag, uw naam, emailadres en telefoonnummer.

Ik heb mijn bestelling al geplaatst maar ik wil deze graag wijzigen, kan dat?

Geplaatste bestellingen kunnen tot uiterlijk één werkdag voor levering gewijzigd worden. Deze wijziging moet voor 11.00 uur per e-mail zijn doorgegeven aan onze klantenservice via klantenservice@maaltijdservice.nl, óf per telefoon op 0413-432023. Vermeld hierbij altijd uw bestelnummer, de leverdag, uw naam, emailadres en telefoonnummer. De wijziging van de bestelling is alleen doorgevoerd als u van ons een reactie heeft gehad. Wij streven er naar om binnen 24 uur te reageren.

Geldt er een minimum bestelbedrag?

Ja, het minimum bestelbedrag is € 35.

Heeft Maaltijdservice.nl vaste leverdagen?

Bij Maaltijdservice.nl bent u vrij in de keuze van uw leverdag. In het bestelproces kiest u zelf op welke dag uw bestelling geleverd wordt. Wij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 12.00 uur. We bezorgen niet op feestdagen of de dag na een feestdag.

Alle informatie over bestellen, betalen en bezorging vindt u hier.