Vandaag besteld, morgen in huis

Kant en klaar maaltijden

Lukt het u niet om boodschappen te doen? Gaat koken u niet zo goed af als u had gehoopt? Bij Maaltijdservice.nl bent u aan het juiste adres voor heerlijke kant en klaar maaltijden. U heeft keuze uit ruim 75 koelverse maaltijden, maar ook soepen en toetjes vindt u in ons assortiment.

Gezonde kant en klaar maaltijden

Onze magnetronmaaltijden worden bereid door professionele koks. Met de Schijf van Vijf als basis en minimaal 150 gram groente per maaltijd, geniet u altijd van een verse en gezonde magnetron maaltijd. Het smaakt alsof u zelf heeft gekookt, alleen dan zonder alle moeite. Het enige dat u hoeft te doen is de kant en klaar maaltijd opwarmen. 

De maaltijden van Maaltijdservice.nl bevatten een verantwoord zoutgehalte, zonder aan smaak in te leveren. U bent bij ons verzekerd van een gezonde en voedzame maaltijd. 

Houdbare koelverse maaltijden

Zet de maaltijden na ontvangst direct in de koelkast. Met een maximale temperatuur van 7 graden Celcius zijn de magnetron maaltijden dan nog 12 dagen houdbaar. U kunt de maaltijden ook invriezen, dan zijn deze diepvriesmaaltijden nog 2 maanden houdbaar.   

Koelverse maaltijden bij uw ouders laten bezorgen

Wilt u uw ouders graag helpen, maar heeft u weinig tijd? Onze bezorgservice is de uitkomst voor u. Kies thuis, vanaf de bank, diverse koelverse maaltijden voor uw ouders. Vul het adres van uw ouders in en reken online af. Wij zorgen ervoor dat uw ouders genieten van gevarieerde en gezonde maaltijden. Deze maaltijden worden bij uw ouders thuis afgeleverd. Zij hoeven de maaltijden vervolgens alleen nog op te warmen in de magnetron.

Kant en klaar maaltijden kopen bij Maaltijdservice.nl

De koelverse maaltijden bestelt u eenvoudig en snel via Maaltijdservice.nl. Om een bestelling te plaatsen dient u minimaal vier hoofgerechten te bestellen, daarnaast kunt u naar eigen keuze nog soepen of toetjes aan uw bestelling toevoegen.

Kies een aantal lekkere gerechten, vul uw gewenste leverdatum en bezorgadres in en bestel altijd veilig via IDEAL.

Wij wensen u een smakelijk eten!