Kant-en-klaar maaltijden

Lukt het niet om boodschappen te doen, of gaat koken u niet zo goed af? Bij Maaltijdservice.nl bent u aan het juiste adres voor heerlijke koelverse kant-en-klare maaltijden die netjes en veilig bij u thuis worden bezorgd. U hoeft de maaltijd alleen nog even te verwarmen.

Bij Maaltijdservice.nl heeft u keuze uit meer dan 150 verschillende kant-en-klare maaltijden. Daarnaast kunt u altijd kiezen uit een ruim aanbod soepen, bijgerechten, toetjes en drankjes.

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Gezonde kant-en-klare maaltijden

Onze magnetronmaaltijden worden bereid door professionele koks. Samen met diëtisten worden de gerechten met zorg samengesteld. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met De Schijf van Vijf. Ook hebben de meeste gerechten minimaal 150 gram groenten per maaltijd. Zo geniet u altijd van een verse en gezonde magnetronmaaltijd. Het smaakt alsof u zelf heeft gekookt, alleen dan zonder moeite. Het enige wat u hoeft te doen is de kant-en-klaar maaltijd verwarmen.

De maaltijden van Maaltijdservice.nl bevatten een verantwoord zoutgehalte, zonder aan smaak in te leveren. Daarnaast hebben we ook een speciaal zoutarm-assortiment kant-en-klaar maaltijden. U bent bij ons altijd verzekerd van een gezonde, lekkere en voedzame maaltijd.

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Houdbare koelverse maaltijden

Zet de maaltijden na ontvangst direct in de koelkast. Met een maximale temperatuur van 5 graden Celcius zijn de magnetron maaltijden dan nog minimaal 12 dagen houdbaar. Meestal zijn ze zelfs nog langer houdbaar. U kunt de meeste maaltijden ook invriezen, dan zijn deze diepvriesmaaltijden nog minimaal 2 maanden houdbaar. Indien een product niet meer kan worden ingevroren leest u dat op de verpakking.

Maaltijden klant-en-klaar bij ouders of bij iemand anders laten bezorgen

Wilt u uw ouders (of iemand anders) graag helpen, maar heeft u weinig tijd? Onze service is de uitkomst voor u. Kies thuis, vanaf de bank, verschillende lekkere en gezonde koelverse maaltijden voor uw ouders (of voor uzelf of iemand anders natuurlijk!). In uw account kunt u extra verzendadressen invullen (bijvoorbeeld die van uw ouders). Zo is het heel makkelijk om uw ouders vanaf een afstandje te helpen. Wij zorgen ervoor dat uw ouders genieten van gevarieerde en gezonde maaltijden. Deze maaltijden worden bij uw ouders thuis afgeleverd. Zij hoeven de maaltijden vervolgens alleen nog te verwarmen in de magnetron.

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden

Kant-en-klaar maaltijden kopen bij Maaltijdservice.nl

De koelverse maaltijden bestelt u eenvoudig en snel via Maaltijdservice.nl. Om een bestelling te plaatsen dient u voor minimaal € 35 te bestellen. Er komt dan € 5,75 aan verzendkosten bij. Indien u boven de € 50 zit met uw bestelling hoeft u geen verzendkosten te betalen, deze betalen wij dan voor u. U bent dus vrij in keuze voor het kopen van soepen, toetjes, drankjes, hoofdgerechten en bijgerechten. U kunt de bestelling op twee manieren betalen. Daar leest u hier meer over. Wij wensen u een smakelijk eten!