Maaltijdservice Leeuwarden

Heeft u er moeite mee om dagelijks een verse, gezonde en lekkere maaltijd te bereiden? Kost het u teveel tijd of moeite om alle boodschappen in huis te halen? Maak dan gebruik van de maaltijdservice Leeuwarden van Maaltijdservice.nl. Wij bezorgen lekkere en gezonde maaltijden bij u aan huis. U hoeft ze alleen nog even op te warmen; wij doen de rest.

 

of blader eens door de vele smakelijke gerechten.

Maaltijdservice Leeuwarden: smaakvolle maaltijden

Woont u in Leeuwarden dan kunt u genieten van de lekkere en gezonde maaltijden van Maaltijdservice.nl. Onze koks houden bij het samenstellen van de maaltijden zoveel als mogelijk rekening met de Schijf van Vijf. Ook bevat het grootste deel van de maaltijden 150 gram groenten per maaltijd. Het enige dat u thuis nog hoeft te doen, is de maaltijd te verwarmen. Geniet dus gemakkelijk en snel van een smaakvolle en gezonde maaltijd. 

Bij Maaltijdservice.nl kunt u met al uw wensen terecht. Zo hebben wij diverse maaltijden met vis of vlees, maar vegetarisch is ook een mogelijkheid. Heeft u speciale dieetwensen? Maaltijden gluten- en lactose vrij, gemalen, zoutarm of eiwitverrijkt kunnen wij ook voor u bereiden.

Bestellen Maaltijdservice.nl: maaltijdservice Leeuwarden

Woont u in Leeuwarden en wilt u graag gebruik maken van een Maaltijdservice Leeuwarden? Selecteer voor minimaal € 35 aan gerechten om een bestelling te kunnen plaatsen. Of vul uw bestelling aan met onze soepen, toetjes en bijgerechten. Bij bestellingen van € 50 of meer is de bezorging gratis.

Plaatst u uw bestelling vóór 12.00 uur op een doordeweekse dag? Dan geniet u de volgende dag al van een lekkere maaltijd. De koks van Maaltijservice.nl wensen u smakelijk eten.

Bestel warme maaltijden aan huis voor uw ouder(s) of iemand anders

Is uw vader, moeder, vriend of vriendin niet meer in staat om zelf een gezonde maaltijd op tafel te zetten? Maaltijdservice Leeuwarden biedt de uitkomst. Het kost u weinig moeite en u weet zeker dat uw ouders of andere naasten van een gezonde en lekkere maaltijd genieten. Vul tijdens het online betalen het gewenste bezorgadres in en onze bezorgers leveren de maaltijden op dat adres af. De maaltijden hoeven dan alleen nog even opgewarmd worden in de magnetron en klaar!

Moeite met kiezen?
Ga voor onze voordeelboxen

Bekijk de voordeelboxen

Lekker bladeren?
Ontvang onze catalogus

Gratis toegezonden